28 / 04 / 2024

Hacı Ali Yılmaz

Hacı Ali Yılmaz

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, Büyükçekmece'de 60 bin TL sermaye ile, İsa Yılmaz, Hacı Ali Yılmaz, İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey fiyat!

Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey projesi 7 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükselen Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey fiyat 89 bin TL'den başlıyor.

Sarıyer Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açıldı!

Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.

Bayram Ali Yılmaz, Afganistan'da önemli projelere imza attı!

17 Ağustos 1999 Marmara depreminde işini ve birikimlerini kaybeden Yalovalı mimar Bayram Ali Yılmaz 2002 yılında geldiği Afganistan'da kurduğu inşaat şirketiyle ülkenin en büyük şirketleri arasına girdi.

Rize Çayeli'ndeki Mesut Yılmaz Parkı yıkılıp mescit yapılacak!

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Hacıbaşı Camisi'nin restorasyon çalışması için bir yıl kapalı kalacak olması nedeniyle belediyenin geçici mescit yapmak üzere Mesut Yılmaz Parkı'ndaki ağaç ve oturma gruplarını sökmesi tartışma yarattı.

Hacı Ali Taylan: Bütün kazançların sebebi gayrimenkul!

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan emlak sektörünün hiç bir zaman değer kaybetmeyeceğini belirtti. Taylan, "30 yıldır oda başkanlığının yanı sıra emlakçılık yapıyorum." dedi.

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, Büyükçekmece'de 60 bin TL sermaye ile, İsa Yılmaz, Hacı Ali Yılmaz, İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Hacı Yılmaz Topaloğlu vefat etti!

Topaoğlu Şirketler Grubu Kurucusu ve Black Bird Otel İstanbul- Black Bird Otel Yalova Yönetim Kurulu Başkanı Trabzon-Of-Hayrat eşrafından hayırsever Hacı Yılmaz Topaloğlu vefat etti.

Arnavutköy Hacı Ali Birinci Camii ibadete açıldı!

Arnavutköy sakinlerinden Hacı Ali Birinci tarafından yaptırılan cami, Cuma Namazı ile birlikte ibadete açıldı. 2005 yılından yapımına başlanan cami, bu yıl içerisinde tamamlanarak, mahalle sakinlerinin ibadet etmesi için açılışı yapıldı.

Hacı Ali Yılmaz Haberi

Hacı Ali Yılmaz

Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, İsa Yılmaz, Hacı Ali Yılmaz, İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.


Yılmaz Kardeşler Vinç Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü vinç İşletmeciliği Yapmak 2-Her türlü vinçlerin alım,satım İthalat,İhracat ve pazarlamasını Yapmak 3-Her türlü motorlu taşıt çekme kurtarma işi yapmak, 4-Şehiriçi Şehirlerarası Nakliye işi Yapmak, 5-Her türlü yerli ve yabancı otomotiv alım satımı yapmak 6-Her türlü hurda otomotiv alım satım pazarlamasını yapmak 7-Her türlü inşaat alım,satım pazarlamasını yapmak,konusuyla ilgili inşaat malzemeleri alım satım pazarlamasını yapmak 8-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...