05 / 05 / 2024

hacı say

hacı say

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile SunExpress Havayolları arasında işbirliği protokolü imzalandı. TÜROFED Başkanı Ayık: "Bu, karşılıklı bir işbirliğidir, amaç Türk turizmini büyütmek ve geliştirmektir" dedi...

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Sancaktepe Hacı Fatma Fitnat Cami açıldı!

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, yapımı sona eren Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi ve Hacı Fatma Fitnat Camii’nin açılışını yapmak için Sancaktepe’yi ziyaret etti.

İzmir Hacı Kaçanlar Camii açıldı!

Selçuklu İşadamı Hüseyin Kaçan tarafından yaptırılan Hacı Kaçanlar Camii törenle açıldı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız başta olmak üzere çok sayıda protokol üyelerinin katıldığı açılışta, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için de dua edildi.

Adana OSB'de işletme sayısını 500'e çıkacak!

Türkiye’nin en büyük 10 OSB’si arasında yer alan Adana Hacı Sabancı OSB, bin dönümlük yeni bir alanı daha yatırıma açtı.100 işletmenin faaliyet göstereceği yeni bölge ile birlikte işletme sayısı 500’e, istihdam ise 35 binden 50 bine çıkacak.

Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı azalacak!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısının azalacağını bildirdi.

Hacılar kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Mart ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Hacılar'da yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı.

Hacılar'da kentsel dönüşüm projesi meclise tanıtıldı!

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Mart ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Hacılar'da yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı.

Hacılar'da kentsel dönüşüm birim amirliği!

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Yılın son meclis toplantısında Kentsel Dönüşüm Birimi' nin kurulması kararlaştırıldı.

Hacıbayram'da kentsel dönüşüm Suriyelileri sokakta bıraktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Suriyeli mültecilerin mesken edindiği Hacıbayram Mahallesi’ndeki harabe evlerin bazılarını dün yıktı. Sokakta kalan çok sayıda Suriyeli, kendilerine barınacak yeni yerler aramaya başladı.

Zorlu Holding'in acı günü! Hacı Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Yalova'daki Hacımehmet Ovası tartışma konusu oldu!

Marmara Depreminde birçok binanın yıkıldığı ve yaklaşık 1500 kişinin yaşamını yitirdiği Yalovadaki Hacımehmet Ovasında, iki hafta önce alınan kat sayısının artırılması kararı, 17 Ağustos 1999daki felaketin 12. yıl dönümünde tartışma konusu oldu

Hacı Bayram Camii, 14 şžubatta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan tarihi Hacı Bayram Camisi ve yıkılarak yeniden inşa edilen ek binası 14 şžubatta, Mevlit Kandili'nde yeniden ibadete açılacak

hacı say Haberi

hacı say


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile SunExpress Havayolları arasında işbirliği protokolü imzalandı.


SunExpress'in Antalya'daki merkezinde düzenlenen törende protokole TÜROFED adına Genel Başkan Osman Ayık, SunExpres adına da Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say imza attı.


İmza töreninde konuşan Ayık, SunExpress'in Avrupa'dan yolcu taşıyan bir havayolu şirketi olarak Türk turizminin lokomotif kurumlardan biri olduğunu söyledi.


İşbirliği protokolü ile TÜROFED'in elindeki bir takım ürünleri SunExpress'e sunacaklarını, organizasyonlarda konaklama imkanlarını sağlayacaklarını, TÜROFED'in de takım seyahatlerinde SunExpress'ten faydalanacaklarını kaydetti. Ayık, "Bu, karşılıklı bir işbirliğidir. Amaç Türk turizmini büyütmek ve geliştirmektir" dedi.


Say da işbirliği ile TÜROFED'in ulaşım, TÜROFED'in de şirketin konaklama sponsorluğunu gerçekleştireceğini, ayrıca her türlü reklam ve turizm tanıtma eylemlerinde iki kurumun birlikte hareket edeceğini bildirdi.


- Gazipaşa uçuşları başladı


SunExpress'in dün itibarıyla Gazipaşa Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirdiğini açıklayan Say,...