04 / 05 / 2024

Hacı Sayid kaç mağazası var

Hacı Sayid kaç mağazası var

Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Haramidere’deki yeni fabrikasında günde 5 ton baklava, pasta, börek ve poğaça üretiyor. Halen 43 mağaza-restoranı bulunan Dinçerler, ilk defa franchising vermeye başlıyor ve rakamı 150’ye çıkarmak istiyor.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

İzmir Hacı Kaçanlar Camii açıldı!

Selçuklu İşadamı Hüseyin Kaçan tarafından yaptırılan Hacı Kaçanlar Camii törenle açıldı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız başta olmak üzere çok sayıda protokol üyelerinin katıldığı açılışta, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için de dua edildi.

Hacı Ali Taylan: Kaçak emlakçılar mağduriyet yaratıyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, kiracılarla kayıtlı ve devlete vergi ödeyen emlakçıların kaçak emlakçılardan mağdur olduklarını dile getirdi.

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

Hacı Sayid franchise verecek!

1982’de kurulan ve 40 mağazaya ulaşan tatlı-pastane zinciri Hacı Sayid artık franchise verecek. Hacı Sayid’in yıl sonu hedefi ise 46 mağaza...

Hacı Sayid franchising vermeye başlıyor!

Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Haramidere’deki yeni fabrikasında günde 5 ton baklava, pasta, börek ve poğaça üretiyor. Halen 43 mağaza-restoranı bulunan Dinçerler, ilk defa franchising vermeye başlıyor ve rakamı 150’ye çıkarmak istiyor.

Hacı müteahhitlerden 15 milyon TL'lik vurgun!

Hatay'da hacca gittikleri için "Hacı TOKİ" olarak tanınan müteahhit kardeşlerin, 3 yılda bitirme vaadiyle 482 kişiye daire satıp 15 milyon TL parayla kaçtıkları öne sürülüyor.

Gloria Jeans yurtdışındaki ilk fabrikasını Türkiye’de açacak!

Önceki yıl Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, Gloria Jean’s’in franshising hakkını almıştı. Şimdi kahve zincirinin başında Emrah Bilgin, yönetiminde ise Burhan Dinçerler’in oğlu Mehmet Dinçerler bulunuyor...

Gloria Jean's Coffees Gaziantep ve Diyarbakır'da şube açacak!

Hacı Sayid'le Türkiye'de yeniden doğan Gloria Jean's Coffees, çözüm süreciyle birlikte mırra kültürünün hakim olduğu Güneydogu'ya da yöneldi. Yeni açılacak şubeler arasında Gaziantep, Diyarbakır ve Batman da var...

Hacı Sayid kaç mağazası var Haberi

Hacı Sayid kaç mağazası var

YAKLAŞIK 1.5 yıl önce Yenibosna’da 3 bin metrekarelik bir fabrikada üretim yapan Hacı Sayid, büyüme planlarına uygun olarak Haramidere’de 15 bin metrekare kapalı alana sahip yeni fabrikaya taşındı ve üretim altyapısını yeniledi. 10 milyon dolarlık yeni yatırımla kapasitesini 5 misli artıran firma, mağaza-restoran sayısını artırmak için de ilk kez franchising vermeye başlayacak. Hacı Sayid’in kurucusı Burhan Dinçerler, şu anda günde 5 tonluk üretim yaptıklarını belirtiyor ve bunun yüzde 25’inin baklava, yüzde 25’inin yaş, yüzde 20’sinin kuru pasta, yüzde 30’unun da börek ve poğaça olduğunu söylüyor. Burhan Dinçerler şöyle konuşuyor: 


BÜYÜMEK İÇİN HAZIRIZ

“Şimdi işin satış tarafını büyüktmek için harekete geçiyoruz. 1.5 yıl önce 30 mağaza-restoranımız vardı. Şu anda 40 ama  3 tane de yakında açılacak. Bütün mağaza-restoranlar kendimize ait. Toplam da35...