06 / 05 / 2024

hacı yusuf mescit mahallesinde satılık arsa

hacı yusuf mescit mahallesinde satılık arsa

Karatay, Hacı Yusuf Mescit mahallesinde 59 bin 124 metrekare alana sahip arsa 7 milyon 500 bin TL'ye satılacak...

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Yusuf Sulu tarafından kuruldu. 

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfi Hacıhaliloğlu, Hakan Hacıhaliloğlu ve Yusuf Hacıhaliloğlu ortaklığında kuruldu. 

Konya Karatay Belediyesi'nden satılık 7 arsa!

Konya Karatay Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak, H.Yusuf Mescit, Tatlıcak ve Mezbaha (Fetih) mahallelerinde bulunan 7 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 165 milyon 752 bin TL olarak belirlendi.

Samsun Hacı Şükriye Işık Anaokulu açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, halası merhume Hacı Şükriye Işık’ın vasiyetini yerine getirerek, onun adını taşıyan anaokulunun açılışını yaptı.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Manisa Alaşehir'in altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’de toplam 62 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor. MASKİ, çalışmalarına Dağhacıyusuf mahallesi ile start verdi.

Rize Çayeli'ndeki Mesut Yılmaz Parkı yıkılıp mescit yapılacak!

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Hacıbaşı Camisi'nin restorasyon çalışması için bir yıl kapalı kalacak olması nedeniyle belediyenin geçici mescit yapmak üzere Mesut Yılmaz Parkı'ndaki ağaç ve oturma gruplarını sökmesi tartışma yarattı.

Yusuf Hacısüleyman: 1 milyon turist kaybedeceğiz!

Ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yıl 1 milyon kayıp beklediklerini söyledi. Rusya pazarına ilişkin 2015 yılı beklentilerini açıkladı.

Yusuf Hacısüleyman: Eyfel, Kaleiçi gibi yerler randevulu gezilecek!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

hacı yusuf mescit mahallesinde satılık arsa Haberi

hacı yusuf mescit mahallesinde satılık arsa

Konya Karatay, Hacı Yusuf Mescit mahallesinde 59 bin 124 metrekare alana sahip arsa Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle satılacak.


Toplam değeri 7 milyon 500 bin TL olan arsanın satışı 18 Aralık 2012 tarihinde saat 15:00'da Konaya Belediyesi Encümen Toplantı salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için