15 / 05 / 2024

Hacıahmet Yapı yeri

Hacıahmet Yapı yeri

Hacıahmet Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Atmaca ve Sedat Atmaca ortaklığıyla toplam 50 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Eyüp, Çırçır Mahallesi'nde kuruldu.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

MHR Gayrimenkul'ün acı günü! Emişe Babacan vefat etti!

MHR Gayrimenkul Yatırımları A.Ş İnşaat İşleri Müdürü Hacı Ahmet Babacan'ın annesi Emişe Babacan hayatını kaybetti.

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldığını açıkladı...

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Hacılar Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacılar Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şen tarafından kuruldu.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesine ait 192 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri yapılacak!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hacıahmet Yapı yeri Haberi

Hacıahmet Yapı yeri

Hacıahmet Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Atmaca ve Sedat Atmaca ortaklığıyla toplam 50 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Eyüp, Çırçır Mahallesi'nde kuruldu.


Hacıahmet Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-a) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar  üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.    b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.    c) Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak,yaptırmak ve bunları satmak,kiraya vermek.    d) Her türlü dekorasyon işleri,tamirat ve boya işleri yapmak. 2-a)...