20 / 05 / 2024

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik adres 

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik adres 

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Hacıfeyiz tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Obada Almavardialhaffar, Ibrahım Alı A A Abel ve Abıer Tawahrı ortaklığında kuruldu.

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Atabey ve Beşir Atabey tarafından kuruldu.

Conmert Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Conmert Turizm ve Seyahat Limited Şirketi Fatih'te 210 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ayaz, Kasım Çınar ve Selçuk İnce tarafından kuruldu.

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Yusuf Sulu tarafından kuruldu. 

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi açıldı!

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Arı tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik adres  Haberi

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik adres 

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE OTELCİLİK -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...