16 / 05 / 2024

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı bisiklet

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı bisiklet

Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden 6.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek..

Cam binalar Maslak'ı ikiye böldü! Plazalar bölgesi ve Belgrad Ormanı'nda ısı farkı 10 derece!

Metropollerdeki cam giydirme binalar gün geçtikçe artıyor. Bu yapıların güneş ışığını yansıtma görevi üstlenmesi de kentlerde ısı adaları oluşmasına sebep oluyor. Hal böyle olunca da plazalar bölgesi ve Belgrad Ormanı'nda ısı farkı 10 dereceye kadar çıkıyor...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam! Sürücüler tepki gösterdi

İstanbul Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam yapıldı. 17 lira olan araç giriş ücreti zam kararı sonrası 36 liraya çıkarıldı. Zamma sürücülerin tepki göstermesi sonrasında ücret 30 liraya düşürüldü. İşte detaylar..

Kordon İstanbul'da ödemeler 2022'de!

Ege Yapı imzasıyla Belgrad Ormanı'nın yanı başında yükselen Kordon İstanbul projesinde hemen taşınma fırsatının yanı sıra, ödemeye 2022'de başlama imkanı sunuluyor.

Property Hub Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalbım Hacıosman, Maher Khader ve Mohammed Khader ortaklığında kuruldu.

The Superior Suites ön talep topluyor!

Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor. Proje Belgrad Ormanı yakınlarında yükseliyor.

Kordon İstanbul'da teslim fırsatları! 72 ay vade imkanı!

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı'nın yanı başında hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatı sunuluyor...

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

İkon Temizlik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Temizlik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacıbey Akyol tarafından kuruldu.

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı bisiklet Haberi

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı bisiklet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 6.5 kilometre uzunluğunda yeni bir bisiklet yolu yapılacak. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak, Büyükdere Bahçeköy Yolu-Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi-Valide Sultan Caddesi-Bahçeköy Orman Fakültesi güzergâhını takip edip, Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden bir bisiklet yolu inşa edilecek.


ORMAN İÇİNE ENTEGRASYON


Belgrad Ormanı girişinden sonra da halen orman içinde mevcut bisiklet yolu ile entegre olabilecek sürücüler, isterlerse kendi bisikletleri veya istasyondaki İSPARK bisiklet kiralama sistemi ile söz konusu güzergâhta rahat ve konforlu biçimde araçlarını kullanabilecek. Entegre Metro Sistemi ile Sarıyer/Hacıosman’a ulaşabilen herkes, Belgrad Ormanı’nda bisiklete binebilecek. Uygulama projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nce hazırlanan 6.5 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu, mevsim şartlarının iyileşmesine müteakip Trafik Müdürlüğü ve Yol-Bakım Müdürlüğü’nce hayata...