29 / 04 / 2024

Hacopulos Köşkü ihalesi

Hacopulos Köşkü ihalesi

Büyükada'daki  en büyük köşklerinden olan, 150 yıllık Hacopulos Köşkü restore edilecek. Tarihi köşkün restorasyonu 18 Kasım 2021’e kadar bitirilmiş olacak. Köşk kaymakamlık binası olarak da kullanılıyor.

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsası ile ilgili merak edilenler...

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 25 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 9 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 9 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık işi ihalesi 27 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 25. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi 27 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 23. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 23. Paket Danışmanlık (Yapım İşi Kontrollüğü ve Yapı Denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi danışmanlık ihalesi bugün!

4 bin 200 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin danışmanlık ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Büyükada'daki Hacopulos Köşkü restore edilecek!

Büyükada'daki  en büyük köşklerinden olan, 150 yıllık Hacopulos Köşkü restore edilecek. Tarihi köşkün restorasyonu 18 Kasım 2021’e kadar bitirilmiş olacak. Köşk kaymakamlık binası olarak da kullanılıyor.

İstanbul'un yeni film platosu Midwood İstanbul'u organizatör San yapacak!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından büyük bir tanıtımla duyurulan film platosu inşaatında ihaleyi kazanan belli oldu. İddialara göre, 3 ayda 2 şirket kuran organizatör San’a belediyenin en büyük ihalesi verildi.

Gebze metrosunun danışmanlık ihalesi yapıldı!

Daha önce Gebze Metro Hattı'nın yapımı için ön yeterlilik ihalesini yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hattın yapımında inşaat ve elektromekanik işler kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmetini üstlenecek firmayı belirmek üzere bir ön yeterlilik ihalesi düzenledi. 

Hacopulos Köşkü ihalesi Haberi

Hacopulos Köşkü ihalesi

Büyükada'da Çankaya Caddesi'nde 10527 metrekarelik bir alanda yer alan Hacopulos Köşkü,  17 Eylül tarihinde restorasyon için ihaleye verildi.

Haber Türk'te yer alan habere göre, İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 'Büyükada Kaymakamlık Binasının Restorasyon Projesi Uygulama İşi' ismi ile açılan ihale sonuçlandı.

4 geçerli teklifin verildiği ihaleyi, Rena İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi 13 milyon 953 bin TL'ye aldı. 28 Ekim'de sözleşmesi imzalanan ihalenin şartnamesine göre, restorasyon çalışmaları 18 Kasım 2021 tarihine kadar tamamlanacak.

Rena İnşaat firmasının sahibi Sinan Mataracı, yurt dışında da birçok restorasyon projesi gerçekleştirdi.