27 / 04 / 2024

hadije defile e7

hadije defile e7

HATİCE Aydeniz tarafından hayata geçirilen lüks perakende mağazalar zinciri Hadije, Bakü'de modaseverlerle buluşacak. Marka, 26 Aralık'ta Bakü'de E7 Grup sponsorluğunda bir defile düzenleyecek...

Kiğılı Çin'de 3 mağaza daha açacak!

Geçtiğimiz günlerde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te mağazasını açan Kiğılı, yeni sezonunu da Üsküp Fashion Week’te düzenlenen bir defile ile tanıttı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Çin’de 3 mağaza daha açılacağını belirtti.

E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E7 İstanbul Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Selvi tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca, 1 hafta için her şey dahil tatil imkanı sunuluyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar...

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları!

Akçakoca kıyısında yer alan ve toplam 184 adet odadan meydana gelen SKY Tower Hotel E7 GRUP imzasıyla yükseliyor.İşte SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları...

Erşan Hıdıroğlu turizmde yönetici olmanın sırları anlattı!

Sky Tower Otel ve E7 Grup Turizm Koordinatörü Erşan Hıdıroğlu, ülkemizde turizm eğitiminin yetersizliği ve turizm alanında eğitim almış kişilerin turizmde çalışmadığını söyledi.

E7 Grup SKY Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Devri Tatil fırsatı sunulan E7 Grup SKY Tower Hotel projesinde tatil dönemleri beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak tasarlandı. Projede 6 yıl her şey dahil tatil sunuluyor.

E7 Grup SKY Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada Devri Tatil imkanı sunulan E7 Grup SKY Tower Hotel projesinde tatil dönemleri beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak belirlendi.

hadije defile e7 Haberi

hadije defile e7

HATİCE Aydeniz tarafından hayata geçirilen lüks perakende mağazalar zinciri Hadije, Bakü'de modaseverlerle buluşacak. Önemli ve başarılı Türk modacıların tasarımlarını tek çatı altında toplayan Hadije markası; 26 Aralık'ta Bakü'de E7 Grup sponsorluğunda bir defile düzenleyecek. 


Sabah...