06 / 05 / 2024

hadımköy kanal istanbul projesi

hadımköy kanal istanbul projesi

Bakanlık tarafından Yenişehir Rezerv Yapı Alanı içerisinde kalan Başakşehir, Hadımköy, Arnavutköy ve Küçükçekmece'deki 24 bin 475 hektar yani 244 milyon 750 bin metrekare alanın mikrobölgeleme etüt çalışmaları tamamlandı...

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi!

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy projesinde 3+1 daire tipleri 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 162 dairelik Yeni İstanbul Evleri'nde teslimler Ocak 2018'de yapılıyor...

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 40 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Ocak 2018 tarihinde yapılacağı projede 162 tane daire yer alıyor.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Benna Grup İnşaat'ın projesi Yeni İstanbul Evleri'nde dört blokta 162 daire yer alıyor...

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri nerede?

Yeni İstanbul Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı başında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Hadımköy Yeni İstanbul Evleri nerede?

Yeni İstanbul Konutları Hadımköy fiyat!

Yeni İstanbul Konutları Hadımköy fiyat listesi 300 bin liradan başlıyor. Benna Grup İnşaat imzasını taşıyan Yeni İstanbul Konutları'nda teslimler Ocak 2018'de yapılıyor...

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim için 0212 488 56 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre mesafede olan proje Benna Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat!

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Hadımköy'de ütü fabrikasında yangın çıktı!

Hadımköy'de ütü fabrikasında yangın çıktı. Hadımköy'de, bir ütü fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.Avcılar, Kıraç, Hadımköy ve Esenyurt iftaiye ekipleri, olay yerine sevk edildi.

Hadımköy'deki ütü deposunda yangın çıktı!

İstanbul Hadımköy'de bir firmanın ütü deposunda yangın çıktı. Yangına Bakırköy, Hadımköy, Kıraç, Şişli, Başakşehir, Mimarsinan itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangına aynı zamanda havadan da müdahalede bulunuluyor.

Arnavutköy Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi imar planı askıya çıkarılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onaylandığını ve 30 Haziran 2014 Pazartesi günü ilanen askıya çıkarılacağını duyurdu. İşte o imar planı açıklaması...

Hadımköy'de park alanına cami yapılacak!

Arnavutköy Hadımköy'de imar durumu park olarak görünen 300 ada 10 parsel, cami ve park alanı olarak düzenlendi. Hadımköy dini tesis ve tescil dışı alanın park alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Mahallesi, 390 parsel üzerindeki Hadımköy Sanayi Bölgesi İkinci Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 390 parselin imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

hadımköy kanal istanbul projesi Haberi

hadımköy kanal istanbul projesi


Bakanlık tarafından Yenişehir Rezerv Yapı Alanı olarak belirlenen Başakşehir, Hadımköy, Arnavutköy ve Küçükçekmece'deki 24 bin 475 hektar yani 244 milyon 750 bin metrekare alanın imar planına esas mikrobölgeleme etütleri yapıldı ve raporlar hazırlandı.


Yerleşime açılacak olan Yenişehir Rezerv Yapı alanına dair yapılan mikrobölgeleme etüt çalışmasında jeofizik çalışmalar, arazi incelemeleri, sondaj çalışmaları, olası afet riski değerlendirmesi yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce hazırlanmış olan jeoloji haritaları üzerinde karelaj - hücrelendirme çalışmaları yapıldı.



Çalışmalar 4 etapta gerçekleştirildi. İlk etapta 7598,7532 Hektar, ikinci etapta 6716,1869 Hektar, üçüncü etapta 6157,7481 Hektar, dördüncü etapta 4043,7523 Hektar alanda çalışmalar yapıldı.




1. Etap (7598,7532 Hektar)

Arnavutköy İlçesinin, Boyalık, Baklalı, Yassıören, Dursunköy, köyleri ile Hadımköy Beldesinin, Çilingir, Hastane, Sazlıbosna mahalleleri ve Başakşehir İlçesinin Şamlar Mahallesinin bir kısmında toplam...