07 / 05 / 2024

Hadımköy Kültür Kampüsü ne zaman açılacak

Hadımköy Kültür Kampüsü ne zaman açılacak

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

Çekmeköy'deki belediye arazisine kültür merkezi yapılacak! 

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

Hadımköy BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi Nazım İmar Planı BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Hadımköy Kültür Kampüsü ne zaman açılacak Haberi

Hadımköy Kültür Kampüsü ne zaman açılacak


Hadımköy Merkez’de bu yılın başında temeli atılan Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından temeli atılan kampüs, kısa sürede tamamlanarak, vatandaşların hizmetine açılacak.

İstanbul’un geleceği Arnavutköy, yapılan planlı çalışmalar ile şekil alıyor. Arnavutköy Belediyesi'nin inşa ettiği ve 6 bin metrekare büyüklüğe sahip kültür kampüsü, içerisinde dev eserleri de barındırıyor. Tarihi Hadımköy İstasyonları’nın yanında hayata geçirilen Kültür ve Sanat Merkezi, Gençlik Merkezi ve kütüphane bölgenin eğitim merkezi haline gelecek.

Arnavutköy Belediyesi'nin projelendirdiği ve etap etap çalışmaları devam eden Hadımköy Meydan Projesi, tamamlandığından ilçenin cazibe merkezi haline gelecek. İlk etap çalışmalarıyla Tarihi Hadımköy İstasyon binalarını restore eden Arnavutköy Belediyesi, tarihi mirasa da sahip çıkmaya devam ediyor. 

Kaba inşaatı biten üç eser ise bölgenin eğitim ve kütür alanında...