11 / 05 / 2024

hadımköy sağlık meslek lisesi

hadımköy sağlık meslek lisesi

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Hadımköy 1/1000 ölçekli imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Arnavutköy Hadımköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi, 103 ada, 9 parsel, 313 adanın kuzeyinde yer alan bir kısım tescil dışı alan ve 354 ada, 15 parsel ile bitişiğindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 4 milyon 505 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Giresun'a onkoloji sağlık köyü inşa edilecek!

Giresun Üniversitesi tarafından, kanser hastalarına doğayla iç içe sağlık hizmeti verecek bir "onkoloji sağlık köyü" yapılacak.

Hadımköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi'ne bağlı Hadımköy Mahallesi'ndeki 394 parselin bir kısmı ve tescil harici alana ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

İBB Hadımköy'de ekmek fabrikası kuracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan Halk Ekmek aracılığıyla Hadımköy'de modern bir ekmek fabrikası yapılacağını söyledi..

hadımköy sağlık meslek lisesi Haberi

hadımköy sağlık meslek lisesi

Hadımköy-Arnavutköy Sanayici İş Adamları Derneği (HASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozdağ, reel ekonominin rutin temposuna süratle döndüğünü belirterek, "Ne kadar darbeci varsa millet olarak hepsini yıkayıp temizleyeceğiz." dedi.


Bozdağ, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Hadımköy'deki Yiğitalp Laundry fabrikasında bir basın toplantısı düzenledi.


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki askeri darbe girişimini kınayan Bozdağ, toplantıyı Türkiye'nin en iyi çamaşır fabrikasında düzenlediklerini söyledi.


"Toplantıyı yaptığımız alan bir salon değil, Türkiye'nin en iyi çamaşır yıkama tesisi" diyen Bozdağ, "Biz de istiyoruz ki bu derbecilerin hepsini yıkayıp atalım. Üretim alanımızdan sesleniyorum, ne kadar darbeci varsa millet olarak bu fabrikada çamaşırların temizlendiği gibi hepsini yıkayıp atacağız." dedi.


Demokrasiye karşı girişilen hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşların ailelerine baş sağlığı dileyen Bozdağ, "HASİAD olarak demokrasi savaşında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan...