03 / 05 / 2024

hadımköy ütü deposu yangın

hadımköy ütü deposu yangın

İstanbul Hadımköy'de bir firmanın ütü deposunda yangın çıktı. Yangına Bakırköy, Hadımköy, Kıraç, Şişli, Başakşehir, Mimarsinan itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangına aynı zamanda havadan da müdahalede bulunuluyor.

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi paylaşımı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'yle ilgili paylaşım yaptı.

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 4 milyon 505 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hadımköy toplulaştırma alanlarına ilişkin imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Merkez Bölgesi Plan Notlarında Toplulaştırma Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Hadımköy Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Hadımköy Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Bakan Özlü, Hadımköy'deki Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bölgede yapılacak 400 civarındaki sanayi tesisinin bir an önce tamamlanması ve üretime başlaması temennisinde bulundu.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin temeli atılacak!

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi, 30 Eylül Cuma günü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla yapılacak Açılış ve Temel Atma Töreniyle Türkiye’nin hizmetine arz edilecek.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

hadımköy ütü deposu yangın Haberi

hadımköy ütü deposu yangın


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yangınla ilgili yapılana açıklamada, "2 katlı, içerisinden birbirine bağlantılı 10'ar bin metrekarelik  küçük ev aletlerinin depolandığı antrepoda çıkan yangına müdahale edildi. Saat 11.18'de gelen ihbar ile olay yerine saat 11.22 de intikal eden Hadımköy itfaiye grubu yangının geniş bir alanda etkili olduğunu belirledi" denildi.


"ALEV KARTALI" MÜDAHALE EDİYOR


Yangına Hadımköy, Arnavutköy, Kıraç, Çatalca, Mimarsinan, Başakşehir, Avcılar, Bakırköy, Turgutreis, Seyrantepe, Şişli, Gaziosmanpaşa itfaiye gruplarında müdahale ettiği belirtilen açıklamada, "İlk etapta 34 araç, 112 personel ile yangın söndürme çalışmaları yapılıyor.   Depoda zaman zaman patlamaların meydana gelmesi ve alevlerin kısa sürede yayılması üzerine "Alev Kartalı" havadan müdahaleye başladı. Kara birlikleri ve kısa sürede 7 sorti yapan yangın söndürme helikopteri "Alev Kartalı" yangının sirayetini önledi. Söndürme çalışmaları devam ediyor" ifadeleri yeraldı....