23 / 07 / 2024

hadımköyde yangın mı çıktı

hadımköyde yangın mı çıktı

İstanbul Hadımköy'de bir firmanın ütü deposunda yangın çıktı. Yangına Bakırköy, Hadımköy, Kıraç, Şişli, Başakşehir, Mimarsinan itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangına aynı zamanda havadan da müdahalede bulunuluyor.

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

İston Hadımköy arsasının parselasyon planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İston Hadımköy'ün yer aldığı arsanın parselasyon planı askıya çıkarıldı..

TCDD, Hadımköy'deki 2 arsasını satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Arnavutköy İlçesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkardı. Konut+ Ticaret alanı imarlı arsaların ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Sinan Saçan Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Piknik Sokak'ta açıldı.

Hadımköy VEFA Konutları'nın işbirliği protokolü imzalandı!

Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yapımına başlanacak olan modern Hadımköy VEFA Konutları'nın inşaatı için, yapımı üstlenecek olan Toki iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren proje 5 bin adet konuttan oluşuyor.

Evin işyeri olarak kullanılması mümkün mü?

Bir apartman içerisinde yer alan mesken sahipleri, kimi zaman evini işyeri olarak kullanmak isteyebiliyor. Peki, evin işyeri olarak kullanılması mümkün mü? İşte yanıtı..

Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün mü?

Kiracıların en büyük hayali olan "Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün mü?" sorusunun cevabını verebilmek için aylık kira bedeline göre evin değerini bulmak ve bulunan değeri aylık kredi taksit tutarı ile karşılaştırmak gerekli.

Zeytinburnu Ambarlar'ı satın alan Akzirve, Hadımköy Projesi'ni de üstlendi!

Zeytinburnu Ambarlar'ın, Hadımköy'e taşınması kesinleşti. 130 dönümlük araziyi bayramdan önce satın alan Akzirve, projesini bu yıl sonuna kadar tamamlayabilmek için Hadımköy'deki taşıma işini de üstlendi.

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tokgöz ve Mehmet Tevfik Cura tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

hadımköyde yangın mı çıktı Haberi

hadımköyde yangın mı çıktı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yangınla ilgili yapılana açıklamada, "2 katlı, içerisinden birbirine bağlantılı 10'ar bin metrekarelik  küçük ev aletlerinin depolandığı antrepoda çıkan yangına müdahale edildi. Saat 11.18'de gelen ihbar ile olay yerine saat 11.22 de intikal eden Hadımköy itfaiye grubu yangının geniş bir alanda etkili olduğunu belirledi" denildi.


"ALEV KARTALI" MÜDAHALE EDİYOR


Yangına Hadımköy, Arnavutköy, Kıraç, Çatalca, Mimarsinan, Başakşehir, Avcılar, Bakırköy, Turgutreis, Seyrantepe, Şişli, Gaziosmanpaşa itfaiye gruplarında müdahale ettiği belirtilen açıklamada, "İlk etapta 34 araç, 112 personel ile yangın söndürme çalışmaları yapılıyor.   Depoda zaman zaman patlamaların meydana gelmesi ve alevlerin kısa sürede yayılması üzerine "Alev Kartalı" havadan müdahaleye başladı. Kara birlikleri ve kısa sürede 7 sorti yapan yangın söndürme helikopteri "Alev Kartalı" yangının sirayetini önledi. Söndürme çalışmaları devam ediyor" ifadeleri yeraldı....