05 / 05 / 2024

hadise Aydın Atatürk Kent Meydanı konseri

hadise Aydın Atatürk Kent Meydanı konseri

Aydın Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Kent Meydanı ünlü sanatçı Hadise’nin de sahne aldığı gecede muhteşem bir törenle açıldı. Hadise, sahne performansı ile Aydınlıları coşturdu...

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Evi Müzesi'nin tapusu sergileniyor!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa'ya geldiğinde kaldığı, 6 Şubat 1933'te Bursa Nutku'nu okuduğu, bugün Atatürk Evi Müzesi olarak hizmet veren köşkün tapu senedi, ilk kez sergileniyor.  

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

Manisa Salihli'deki Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Trabzon Atatürk Köşkü’nün yolları yenilendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, turizm sezonu öncesinde tarihi ve turistik mekânlara ulaşımı sağlayan yollarda asfaltlama çalışması başlattı. Atatürk Köşkü’nün 2 kilometrelik gidiş ve dönüş yolu da hafta sonu asfaltlandı.

Atatürk’ün tarihi yatırına kaçak kat mı çıkıldı?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, İslam Zirvesi’ne katılan ülkelerin liderlerini ağırladığı Atatürk’ün yadigâr yatı Savarona’da kaçak kat çıkıldığı ortaya çıktı. Savarona’nın üst güvertesinin açık platformu kapatıldı.

Sektör temsilcileri Atatürk Havalimanı'nın park olmasını istedi!

İnşaat sektörü temsilcileri Atatürk Havalimanı kapatıldıktan sonra o alanın parka dönüştürülmesini istiyor. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'na katılan sektörün önde gelen isimleri kurultayın değerlendirmesini yaptı.

Atatürk Havalimanı dünyanın en büyük 11. havalimanı oldu!

Uluslararası Havalimanları Konseyi (Airports Council International-ACI) tarafından hazırlanan rapora göre, İstanbul Atatürk Havalimanı 61,8 milyon yolcu ile iki sıra yükselerek Frankfurt Havalimanı’nı geçti.

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

hadise Aydın Atatürk Kent Meydanı konseri Haberi

hadise Aydın Atatürk Kent Meydanı konseri


Aydın Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Kent Meydanı ünlü sanatçı Hadise’nin de sahne aldığı gecede muhteşem bir törenle açıldı.


Aydın Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Kent Meydanı, ünlü şarkıcı Hadise’nin sahne aldığı bir tören ile açıldı. Vahe Kılıçarslan ve ünlü manken Şebnem Schaefer’in sunuculuğunu yaptığı gecede, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, 5 yıl önce seçimlerde Kent Meydanı’nı yapmaya söz verdiğini belirterek, “Aydın’ı değiştirmeye, sizlere yakışan bir kent haline getirmeye söz vermiştim. Verdiğim sözlerden bir tanesi de kent meydanı yapmaktı. Çünkü, kentler meydanları ile anılır. İstanbul Taksim Meydanı, Ankara Kızılay Meydanı, İzmir Gündoğdu Meydanı gibi. Meydanlar kentlerin simgesidir. İşte, Aydın’ımızın dünya kenti olma yolundaki eksikliklerinden bir tanesi daha tamamlandı. Dilerim bu meydanda mutluluklarımızı sevinçlerimizi...