06 / 07 / 2024

Hadise beach mi açacak

Hadise beach mi açacak

Hadise Açıkgöz, gözünü ticarete dikti. Hande Yener'in bu sene Bodrum'da açtığı beach'in iyi kar ettiğini öğrenen Hadise, mekan arayışına girdi. Hadise, önümüzdeki sezon Bodrum'da açacağı beach'le cebini doldurmayı planlıyor.

Hadise Yalıkavak'taki mekanını devredecek!

Hadise bu yaz 2 milyon TL yatırım yaparak Bodrum-Yalıkavak'ta 'La Plaj' adlı bir beach-club açmıştı. Yakınlarına pişman olduğunu itiraf eden Hadise 'La Plaj'ı devretmeyi planlıyor.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Hadise Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı!

Hande Yener'den sonra Hadise de plaj işletmeciliğine soyundu. Ünlü şarkıcı, beach yapmak için Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı.

Hadise Bodrum'da beach açacak!

Hadise Açıkgöz, gözünü ticarete dikti. Hande Yener'in bu sene Bodrum'da açtığı beach'in iyi kar ettiğini öğrenen Hadise, mekan arayışına girdi. Hadise, önümüzdeki sezon Bodrum'da açacağı beach'le cebini doldurmayı planlıyor.

İntifa hakkı ile kiralama yapılabilinir mi?

İntifa hakkı, ona sahip olunan kişinin (en çok) hayatı ile sınırlı olarak, başkasına ait bir taşınmazdan tamamıyla yararlanmak ve kullanmak hakkıdır. Peki intifa hakkı ile kiralama yapılabilinir mi?

İntifa hakkı mirasçılara geçer mi?

İntifa hakkı aksi bir durum gerçekleşmedikçe intifa hakkı sahibinin ölümüne kadar süren bir haktır. Peki intifa hakkı sahibi öldüğünde ne olur? İntifa hakkı mirasçılara geçer mi?

Emlak vergisi taksitli ödenir mi?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahiplerinin her yıl devlete ödemekle yükümlü oldukları bir vergidir. Emlak vergisi taksitli ödenir mi? Kaç taksitte ödenir? sorularının cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Miami Dream South Beach’de GROHE kullanılıyor!

Miami Dream South Beach’de GROHE armatürleri ile tamamlanan modern ürünler kullanılıyor. GROHE, hayalleri süsleyen Miami Dream South Beach’de retro tarzı ve modern tasarımı banyolarda bir araya getiriyor...

İşveren risk analizini kendisi yapabilir mi?

Bilindiği üzere işçi çalıştıran tüm işyerlerinde risk analizi yapılması İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile zorunlu hale getiriliyor. Peki işveren risk analizini kendisi yapabilir mi?

Kiracı apartman boyasını öder mi?

Bir apartman dairesinde kiracı olduğunuzu farz edelim. Söz konusu apartmanda "apartmanın boyanması" kararının alınması durumunda, bu gider kar malikinden mi kiracıdan mı karşılanır? Kiracı apartman boyasını öder mi?

Boş daireye aidat verilir mi?

Kat maliki olduğunuz daireniz boş ise bu durumda, boş daire için aidat ödemek gerekiyor mu? Boş daireye aidat verilir mi? İşte Apartman Aidatı Kanunu kapsamında yer alan aidat yükümlüleri ile ilgili hükümler...

Bina aidatını ödemeyen kişiye dava açılabilir mi?

Aidatların, tüm kat malikleri tarafından ödenmesi gerekiyor. Peki bu yükümlülüğünü yerine getirmeyen; bina aidatını ödemeyen kişiye dava açılabilir mi? İşte apartman aidatı ile ilgili yasal hükümler...

Daire sahibi iskan alabilir mi?

Kat maliki olduğunuz yapının iskan belgesinin olmadığını düşünelim. Daire sahibi olanlar yapıya iskan alabilir mi? İskan izni alınmamış bir yapıya daire sahibi iskan alabilir mi?

Hadise beach mi açacak Haberi

Hadise beach mi açacak

Sahnelerde yaşanan rekabet iş dünyasına da sıçradı. Demet Akalın'dan sonra Hande Yener'in yeni rakibi Hadise olacak.Konserden konsere koşan, firmaların reklam yüzü olan Hadise, şimdi de işletmecilik yapmayı düşünüyor. Bodrum Yalıkavak'ta açtığı Sebastian Beach'le bu yaza damga vuran ve işletmecilikte de başarılı olan Hande Yener, Hadise'nin iştahını kabarttı.


ARAYIŞLARA BAŞLADI

Bir yandan konserler verip bir yandan da işlettiği mekandan para kazanan Hande Yener'i gören Hadise, hemen harekete geçti. Bir beach açmayı planlayan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde soluğu Bodrum'da aldı. Koy koy gezen Hadise, bir çok görüşme yaptı.Hadise, önümüzdeki sezon Bodrum'da açacağı beach'le cebini doldurmayı...