06 / 07 / 2024

Hadise Bodrumda mekan mı arıyor

Hadise Bodrumda mekan mı arıyor

Hadise Açıkgöz, gözünü ticarete dikti. Hande Yener'in bu sene Bodrum'da açtığı beach'in iyi kar ettiğini öğrenen Hadise, mekan arayışına girdi. Hadise, önümüzdeki sezon Bodrum'da açacağı beach'le cebini doldurmayı planlıyor.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Hadise, dünya yıldızlarına komşu oluyor!

Şarkıcı Hadise, George Clooney ve Madonna gibi dünya yıldızlarının oturduğu Como Gölü’nden konut satın almak için 20 milyon lirayı gözden çıkardı.

İstanbul Havalimanı’na yeni mekan!

İstanbul Havalimanı'nda yepyeni bir yeme içme mekanı kuruluyormuş. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda kurulacak yeni yeme içme bölümünde hamburger tarzı fastfood da olacakmış, normal yemek restoranları da…

Ada Mekan Tasarım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Ada Mekan Tasarım Mimarlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bahadur tarafından kuruldu.

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Sneijder, Yolanthe Cabau'nun İbiza'daki mekanını sattı!

Yolanthe Cabau ile boşanma aşamasına gelen Sneijder, güzel model için İbiza’da açtığı ‘Xaxa’ adlı mekanı sattı. İkili bu satışla ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Hadise annesine Belçika'dan villa aldı!

Ünlü şarkıcı Hadise, zor zamanlar geçiren annesine, Belçika’nın Limburg şehrinden 750 bin TL ödeyip bahçeli iki katlı villa satın aldı.

Hadise: Her bankaya girdiğimizde ev almıyoruz!

Şarkıcı Hadise, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Bebek’ten 10 milyon TL'ye ev baktığı ve kredi için başvurduğu bankadan 'ret' cevabı aldığı konuşulan Hadise, çıkan haberleri yalanladı.

Hadise’nin ev hayali kredi engeline takıldı!

Bebek’te 10 milyon liralık lüks daire satın almak isteyen Hadise’nin hayali, kredi engeline takıldı. Yüksek miktarlı ev kredisi talep eden popçunun talebi iddiaya göre reddedildi.

Hadise Mashattan'daki rezidansını 1.2 milyon liraya satıyor!

Popçu Hadise, Bebek’te beğendiği daireyi almak varını yoğunu satıyor. 10 milyon liralık daireyi almak için kredi başvurusu yapan şarkıcı, Mashattan’daki rezidansını da satışa çıkardı..

Hadise Bodrumda mekan mı arıyor Haberi

Hadise Bodrumda mekan mı arıyor

Sahnelerde yaşanan rekabet iş dünyasına da sıçradı. Demet Akalın'dan sonra Hande Yener'in yeni rakibi Hadise olacak.Konserden konsere koşan, firmaların reklam yüzü olan Hadise, şimdi de işletmecilik yapmayı düşünüyor. Bodrum Yalıkavak'ta açtığı Sebastian Beach'le bu yaza damga vuran ve işletmecilikte de başarılı olan Hande Yener, Hadise'nin iştahını kabarttı.


ARAYIŞLARA BAŞLADI

Bir yandan konserler verip bir yandan da işlettiği mekandan para kazanan Hande Yener'i gören Hadise, hemen harekete geçti. Bir beach açmayı planlayan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde soluğu Bodrum'da aldı. Koy koy gezen Hadise, bir çok görüşme yaptı.Hadise, önümüzdeki sezon Bodrum'da açacağı beach'le cebini doldurmayı...