29 / 04 / 2024

Hadise Londra ev

Hadise Londra ev

Hadise dünyaya açılmayı planladığı İngilizce albümü için çalışmalara devam ediyor. Albümünü Londra'da hazırlayacak olan şarkıcı, 21 bin TL'ye ev kiraladı.

Hadise, annesi için villa satın aldı!

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Londra'da ev kiralarında sert düşüş!

İngiltere'nin başkenti Londra'da ev kiraları son 11 yılda en büyük düşüşünü yaşadı. 

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

Rita Ora Londra'da 8 milyon sterline villa satın aldı!

Kovid-19 salgını sürecinde katıldığı partilerle dikkat çeken Rita Ora, Londra'dan yeni bir ev aldı. İddialara göre, şarkıcının şehrin kuzeyinde yer alan villa için 8 milyon sterlini (77 milyon 66 bin TL'yi) gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Londra'da 210 milyon sterlinlik rekor ev satışı!

Çinli bir emlak devi Londra'da Hyde Park manzaralı saray yavrusunu 210 milyon sterlin ile rekor fiyattan satın alıyor... 

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya yerleşti!

2016 yılında evlenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, Londra’ya yerleşti. Önce ev kiralayan çift, ardından da oğulları Azur’u anaokuluna yazdırdı.

Gülşen'den 'Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki!

Gülşen, hakkında çıkan ‘Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki gösterdi. adL+Cengiz Abazoğlu'nun defilesine çıkan sanatçı, “Londra’da bir stüdyomuz var, biz yıllardır gider gelir ve orada zaman zaman çalışırız. Ancak İngiltere’de ev falan almadık'' dedi.

Hadise Londra ev Haberi

Hadise Londra ev

Şarkıcı Hadise, İngilizce albüm hayalini sonunda gerçekleştiriyor. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, O ses Türkiye yarışmasının sona ermesiyle müzik çalışmalarına ağırlık veren Hadise albümünü İngiltere'de hazırlayacak. 

Dünyaca ünlü müzisyenlerle çalışacak olan Hadise'nin Londra'nın ünlü caddesi Buckingham Palace Road'da bir ev kiraladığı öğrenildi. 

Başarılı popçunun ev için aylık 4 bin Pound (21 bin TL) ödeyeceği konuşuluyor. Dünyaya açılmak isteyen Hadise, bu nedenle de İngilizce albümüne ağırlık...