28 / 07 / 2024

Hadiye Ardahanlı tokati chp tokat belediye başkan adayı Hadiye Ardahanlı

Hadiye Ardahanlı tokati chp tokat belediye başkan adayı Hadiye Ardahanlı

CHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hadiye Ardahanlı kimdir? Hadiye Ardahanlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hadiye Ardahanlı'nın biyografisi...

TOKİ'den Ardahanlılara büyük müjde! Sadece o ilçeye 315 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. TOKİ Ardahan projesinde toplam 315 konut yer alacak.

Ardahanlılara TOKİ'den büyük müjde! O ilçede 384 konut yapılacak! Hemen bakın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Thodex'in kurucusu Faruk Özer'in köylülerinden tepki! 

400 bine yakın kişiyi dolandırdığı iddia edilen kripto para borsasının kurucusu Ardahanlı Faruk Özer'in köylüleri Özer ve ailesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bosphorus Solution Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Solution Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tıes Sachaafsma ve Srkan Ardahanlı imzasıyla kuruldu.

Ardahan Üniversitesi önünde inşa edilen cezaevi tepki topluyor!

Ardahan’da yapımı süren ve bittiğinde toplam 80 dönüm arazi üzerinde yer alacak olan yen cezaevinin okul ve öğrenci yurdunun önünde olması Ardahanlıları ve Ardahan Üniversitesi Rektörünün tepkisine neden oldu.

Ardahan Kültür Evi hizmet binası açıldı!

Esenyurt ‘ta göreve geldiği günden bu yana ilçede faaliyet gösteren tüm il, ilçe ve köy derneklerine desteğini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu tarafından Ardahanlılar için yeni dernek binası hizmete açıldı.

Ardahan Kültür Evi hizmet binası törenle açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ardahan Kültür Evi hizmet binası, törenle hizmete açıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Ardahanlılar için yeni dernek binası açıldı.

Hadiye Ardahanlı kimdir?

CHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hadiye Ardahanlı kimdir? Hadiye Ardahanlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hadiye Ardahanlı'nın biyografisi...

Yücel Çelikbilek, Tunçoluk Köyü Derneği açılışına katıldı!

Ardahanlıları temsil eden Kars-Ardahan-Iğdır Yardımlaşma Derneği ile Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne, Ardahan İli Tunçoluk Köyü Yardımlaşma Derneği’nin kurulmasıyla bir yenisi daha eklendi

Hasan Arif Dumrul, CHY Yapı Sanayi Şirketini kurdu!

Hasan Arif Dumrul ve Hadiye Tokaç tarafından kurulan CHY Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermayeye sahip yeni bir şirket

Hadiye Ardahanlı tokati chp tokat belediye başkan adayı Hadiye Ardahanlı Haberi

Hadiye Ardahanlı tokati chp tokat belediye başkan adayı Hadiye Ardahanlı

Hadiye Ardahanlı kimdir?

Hadiye Ardahanlı 1960 yılının Kasım ayında Tokat’ta doğdu. Sırasıyla, İbni Kemal İlkokulunu, Cumhuriyet Ortaokulu’nu ve Tokat’ın gururu Gazi Osman Paşa Lise’sini bitirdi. Yüksek tahsilini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi‘nden mezun olarak 1982 de tamamladı. Yine aynı yıl Tokat Adliyesi’nde başladığı stajını bitirdikten sonra 1984 yılında serbest Avukat olarak çalışma hayatına atıldı. 


Tokat Barosu Yönetim Kurulunda uzun zaman görev yaptı. Baronun görevlendirmeleriyle, çeşitli seminer ve konferanslara konuşmacı olarak katıldı.


TÜBAKKOM çerçevesinde Tokat Barosunda Kadın Hukuku Komisyonunu kurarak başkanlığını yaptı. Bu bağlamda komisyon üyesi arkadaşlarıyla, kadınların yasalarla korunan hakları açısından bilgilendirilmesi amacıyla birçok çalışma yaptı. Tokat Yardımsevenler Derneği üyesi oldu. 


Ayrıca bir süre Atatürkçü Düşünce Derneği ve Tokat Kültür Sanat Derneğinde çalıştı. Mesleği nedeniyle, Tokat’ın birçok yerini görme imkanı oldu. Özellikle, kentin eski...