28 / 04 / 2024

Hafele mutluluk temaları

Hafele mutluluk temaları

Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan Häfele, mekanlara mutluluk katan en yeni ürünlerini ünlü mimar Uğur Köse’nin tasarımıyla otel odalarına taşıyor. Hafele'nin mutluluk temaları otel odalarında.

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde mutluluk getiren ödeme planı!

Narlı Bahçe Evleri'nde mutluluk getiren ödeme planı oluşturuldu. 335 adet daire ile 4 adet ticari birimden meydana gelen projede  2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor...

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

Hafele Concept ile konutların metrekareleri büyüyor!

Hafele, inşaat sektörünün ivme kazanmasıyla atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut metrekarelerini büyüyor. Örneğin 40 metrekarelik bir eve 74 metrekare algısı verebiliyor..

Hafele Country esintisi ile ruhunuzu dinlendirin!

Hafele ili mavi ve beyazı alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.

Hafele Concept Project'e 1.300 müteahhitten başvuru!

Hafele Türkiye CEO'su Hilmi Uytun, Hafele Concept Project için 1.300 müteahhit firmadan ön talep aldıklarını söyledi...

Hafele ile 40 metrekarelik ev 74 metrekare görünecek!

18 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Hafele Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik ‘Hafele Concept Project’ ismiyle yeni bir iş modeli geliştirdi.

Hafele Konsept'ten konutlara özel tasarımlı demontaj ürünleri!

Hafele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, bu uygulamayla konut başta olmak üzere otel, ofis ve hastanelere yönelik özel tasarımlı ürünler sunduklarını dile getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden 3 park!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Yolu üzerinde 566 bin 790 metrekarelik alanda oluşturduğu Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı, farklı temaları ile dikkat çekiyor.

Ankara Yolu'na 566 bin 790 metrekarelik 3 farklı temalı park!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara yolu üzerinde 566 bin 790 metrekarelik alanda oluşturduğu Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı, farklı temaları ile dikkat çekiyor.

Hafele mutluluk temaları Haberi

Hafele mutluluk temaları

Odalardan başlayarak içten dışa doğru tasarlanan otellerin, genel atmosferini yansıtan ve temasını özetleyen bu odalarda; banyo aksesuarlarından mobilya detaylarına, gardırop çözümlerinden kapı menteşesine Häfele’nin yenilikçi anlayışının eseri tüm ürünler, estetik görünüm, kalite ve işlevselliğiyle otel konuklarını “özel hissettirecek”.


Serene; konforlu ve dingin…


Bir otel odası olmaktan öte, herkesin kendine ait bir dünya… Evin sıcaklığı ve konforu, aydınlatmadan mobilyaya odanın her köşesinde kendini hissettiriyor.  Brüt beton, açık ahşap ve beyaz renklerin armonisi, dinlendiren, ev gibi kucaklayan bir ortam yaratıyor.


Serene otel odasında misafirlerin konforu için her detay düşünülmüş. Kapı açıldığında otomatik olarak yanan gardırop içi ışıklı askı borusu ile misafirleriniz aradığını rahatça bulur. Yine gardıroplarda çekmece içine gizlenmiş ütü masası bavuldan çıkan kırışık kıyafetler için hayat kurtarıcı olabilir. Rahat bir uyku öncesi okumayı...