04 / 05 / 2024

Hafele temaları

Hafele temaları

6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Yapı Fuarı, yapı sektörüne yön veren öncü firmaları tek bir platformda buluşturdu. Hafele, sektöre yön veren inovatif yaklaşımları ve mutluluk temaları ile 8. salon 902 numaralı stantta yer aldı.

 Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota'ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 

Reklamlarında genellikle güvenilirlik, dayanıklılık, çevre dostu teknolojiler, yenilikçilik ve kalite gibi temaları vurgulayan etkileyici kampanyalarla vatandaşa duyurusunu yapan Toyota'dan namına yakışır zam geldi. İşte detaylar.

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Ev fiyatlarındaki artış tam gaz!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Satışların en çok konutta düştüğünü belirten Hilmi Uytun, fiyatların da artış gösterdiğini belirtti.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Türkiye'de konut satın alınırken nelere dikkat ediliyor?

Hafele Türkiye, Türkiye'de evini değiştirmek isteyenlerin tercihleri hakkında araştırma yaptı. Çıkan sonuçlara göre; katılımcıların yüzde 37'si yeni konut almak istiyor. 

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Erkekler tadilat, kadınlar yeni ev istiyor!

Mobilya yapı sektörünün liderlerinden Hafele Türkiye’nin araştırmasına göre; iki yılda evini yenilemek isteyenlerin yüzde 37’si yeni bir konut almayı planlarken yüzde 49’u ise geniş çaplı bir tadilatı yeterli buluyor.

Ev almak için şu an doğru zaman!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörün “Bu kampanyalarla da birlikte değerlendirdiğimizde, şu anda Türkiye’de konut alımı için çok uygun bir iklim oluştuğunu söyleyebiliriz. Bu da sektörde ciddi bir hareketlilik yaratmış durumda" dedi...

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönüşümü!

Kovid-19 sebebiyle gayrimenkul ve mobilya alanlarında da önemli dönüşümler yaşanıyor. Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, evlerde ve ev tasarımlarında öne çıkan değişiklikleri açıkladı...

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Faiz indirimi, konut sektöründe ipotekli satışları artıracak!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Uytun, "Merkez Bankası, faizleri 425 baz puan indirerek enflasyon ile aradaki makası daraltmada önemli ve kuvvetli bir adım attı. Faiz indirimi, tüm piyasalara olduğu gibi konut piyasasına da olumlu yansıyacak" dedi...

Hafele temaları Haberi

Hafele temaları

Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan ürünleriyle uzun yıllardır Yapı Fuarı’na katılan Häfele, mekanlara mutluluk katan en yeni ürünlerini ünlü mimar Uğur Köse’nin tasarladığı konsept ve mekanlar üzerinde sergiledi. Her yıl ziyaretçilerin ilk durağı olan Häfele standı farklı tasarımıyla bu yıl da fuara damgasını vurdu.


Konsept ve Mekan Tasarımı: UĞUR KÖSE

“Yaşadığımız mekan bizim kimliğimizin ve varlığımızın ifadesidir. Nasıl fark yarattığımızı ve kendimizi nereye ait hissettiğimizi anlatır. Mekan ve insan arasındaki o mutluluk ortaklığının yaratıcılığımızı harekete geçirdiğini, duyularımıza seslenerek yaşamımıza anlam, renk, lezzet ve çeşitlilik kattığını düşünüyorum.” UĞUR KÖSE

Spring; yeşilin tazeliği…

Doğadan gelen denge ve tazelik, yeni nesil mutfağın genetik kodlarında gizli… Her şey doğal ve olması gerektiği gibi.  İster yeşilin tazeliği, ister sarının canlandıran tonları ister mürdüm rengi… Herkesin dilediğinde kendi...