29 / 04 / 2024

hafif çelik yapı nedir

hafif çelik yapı nedir

Hekim Holding, İstanbul'un deprem derdine çare olacak bir buluşa imza attı. Yeni sistemle 8 kata kadar hafif çelik yapılar inşa edilebilecek..

Mustafa Bülent Aydın'dan kentsel dönüşümde hafif çelik yapı önerisi!

Hafif çelik yapı sektörünün çok fazla bilinmediğini söyleyen Steelife Genel Müdürü Aydın, "Hafif çelik yapılar kentsel dönüşüm için çok doğru bir çözümdür, çünkü hem çok kısa sürede yapılır hem depreme dayanıklıdır" dedi.

Mustafa Tolunay: Yeni dönemde hafif çelik yapılar ve yeşil binalar şart!

Şehirlerin sürdürülebilirliği hakkında Sürdürülebilir Markalar Konferansı'bda konuşan Prefabrik Yapı’nın Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, yeni dönemde hafif çelik yapıların ve yeşil binaların şart olduğunu ifade etti.

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sonumut tarafından kuruldu.

Ersistem Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersistem Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Erkaçmaz tarafından kuruldu.

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Erkam Barata tarafından kuruldu.

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

hafif çelik yapı nedir Haberi

hafif çelik yapı nedir

İstanbullular'ın korkulu rüyası deprem riskinin ancak sağlıklı yapılar inşa edilerek atlatılabileceği artık herkesin kabul ettiği bir gerçek. Yasal düzenlemelerin yanı sıra yenilikçi firmaların buluşları da sürece destek veriyor. Ar-Ge yatırımlarıyla dikkat çeken, Hekim Holding de bu şirketlerden. Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, 1989'da Prefabrik Yapı adıyla kurulan firmanın, bugün sektöründe ilklere imza atan bir öncü olduğunu belirtti. Aydan Hekim, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleriyle sektöre yeni teknolojileri kazandırdıklarını ve özellikle ilk otoklavlı fibercement ve kaynaksız yapı üretim teknolojilerini geliştirerek yeni bir çığır açtıklarını ifade etti. 


SEKİZ KAT ÇELİK YAPI 

Hekim şirket olarak inovasyon çağının gereklerini yerine getirdiklerini vurgulayarak, Ar-Ge alanında geniş açıklıklı endüstriyel yapıların çalışmalarını tamamladıklarını, çok katlı hafif çelik yapılarda bir ilki gerçekleştirdiklerini...