12 / 05 / 2024

Hafif Yapı kavacık

Hafif Yapı kavacık

Hafif Yapı Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi, Bahadır Dönmez, Doğan Patar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Kavacık, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Plaza K İşmerkezi'nde kuruldu

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Edirne Kavacık’ta OSB isyanı!

2016'da eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından onaylanan Edirne Uzunköprü Kavacık Köyü'nde yapılması planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi Projesi için bölge sakinleri harekete geçti. 

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi açıldı!

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi 200 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Akgün imzasıyla kuruldu.

Elysium Es Kavacık görücüye çıkıyor!

Ofton kalitesi ile Beykoz Kavacık’ta inşa edilen Elysium Es Kavacık projesinde sona gelindi. Satışa çıkmaya hazırlanan projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar 19 Ekim 2016 Çarşamba günü yapılacak basın buluşmasında paylaşılacak.

Kavacık Elysium Es konut fiyatları!

Kavacık Elysium Es konut fiyatları 787 bin 750 TL'den başlıyor. Elysium Es Kavacık projesinde 0,65 vade ile ödemeler yapılıyor...

Elysium Es Kavacık fiyat listesi!

Elysium Es Kavacık fiyat listesi 787 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Ofton İnşaat projesi Elysium Es Kavacık'te teslimler Eylül 2018'de yapılacak...

Ofton Kavacık projesi Mayıs'ta satışta!

Projelerinin yer aldığı lokasyonlara konfor ve kaliteyi taşıyan ve yatırımcıya değer kazandıran markalı konutun liderlerinden Ofton, Kavacık’taki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Projenin lansmanı Mayıs ayında yapılacak.

ÖFB Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÖFB Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Baş ve İbrahim Baş ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Güngören, Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi, Ozan Kayacan tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beyoğlu, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bingöl'de EYY projesiyle yapılan köy konutları rant alanına dönüştü!

2003 depreminden sonra köylerde evleri yıkılan vatandaşlara Evini Yapana Yardım (EYY) projesiyle yapılan köy konutları rant alanına dönüştü. Bodrum artı 4 kat imar izni verilen alandaki tek katlı binalar yıkılmaya başlandı.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

Hafif Yapı kavacık Haberi

Hafif Yapı kavacık

Hafif Yapı Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi, Bahadır Dönmez, Doğan Patar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Hafif Yapı Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışı her mühendislik ve mimarlık, müşavirlik hizmetlerini vermek ve almak ve anasözleşmesin de yazılı olandiğer işler.


Hafif Yapı Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi adres: Kavacık, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Selvi Çıkmazı Sokak, Plaza K İşmerkezi, No:2 Kat:7...