12 / 05 / 2024

Hafız Binbaşı Caddesi alt yapı

Hafız Binbaşı Caddesi alt yapı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında 3. Etap çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmalarına 12 Temmuz Salı günü itibari ile başlanıyor.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Evco İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Evco İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fıras Yahia M. Al-Khazrajı ve Hafız Salih  tarafından kuruldu.

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Hafız Hamandı, Bassam Afıfı,  Hassan Bubtaına,  Majd Jamal Nasuli ve Mohamad Tarek Afıfı ortaklığında kuruldu. 

Hy Internatıonal Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Hy Internatıonal Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hafız Yasır    Naseem tarafından kuruldu. 

İsrail Osmanlı'nın Hicaz Demir Yolu fikrini çaldı!

Suriyeli araştırmacı Semir Hafız, "İsrail, 100 yılı aşkın geçmişe sahip İslami bir proje olan Hicaz Demir Yolu fikrini çaldı. Bu, çok kötü niyetli bir girişim ve arkasında birçok komplo var" dedi...

Portakal Hafız Konağı çevresinde cephe iyileştirmesi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan Portakal Hafız Konağı çevresinde cephe iyileştirme çalışmaları yapacak.

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

İzmit Portakal Hafız Konağı restore ediliyor!

İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan tarihi İzmit Portakal Hafız Konağı restore ediliyor. Konak, aslına uygun olarak yeniden inşa ediliyor.

Hafız Binbaşı Caddesi alt yapı Haberi

Hafız Binbaşı Caddesi alt yapı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında 3. Etap çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmalarına 12 Temmuz Salı günü itibari ile başlanıyor. Çalışma yapılan bölgede araç trafiğinin ve vatandaşların sorun yaşamaması için alternatif güzergahlar oluşturuldu.


12 TEMMUZ’DA (YARIN) BAŞLAYACAK


Bir süreliğine trafik düzenlemesi yapılacak olan Hafız Binbaşı Caddesi’nde çalışmaların devam edeceğinden araçlar farklı noktalardan ulaşım sağlayacak. 12 Temmuz Salı günü başlayacak alt yapı çalışmaları dolayısı ile ancak yayaların kullanımına ise kısmen izin verilecek.


3.ETAP ALT YAPI ÇALIŞMALARI NEDENİYLE


Tramvay 3. Etap kapsamında başlayacak alt yapı çalışmaları nedeni ile Cengiz Topel Caddesi’nden Hafız Binbaşı Caddesi’ne dönüşe izin verilmeyecek. Bunun için bu yolu kullanarak Yunus Emre Kültür ve Nikah Salonu ile Dolphin AVM’ye gitmek isteyen vatandaşlar için farklı güzergahlar...