14 / 05 / 2024

hafriyat çalışması nedeniyle dükkan çöktü

hafriyat çalışması nedeniyle dükkan çöktü

Yan tarafında hafriyat çalışması yapılan dükkanın çökmesi dolayısıyla, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, çökmeyle ilgili inceleme yaptı.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Keçiören'deki yol çalışmasının neden olduğu sorunlar TBMM'de!

Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çalışması nedeniyle kesilen ağaçlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Emir sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

Kadıköy'de cumartesi günleri hafriyat çalışması yasak!

Kadıköy Belediyesi Cumartesi günleri ilçede hafriyat çalışması yapılmasını yasakladı. Kadıköy Belediyesi Encümeni tarafından alınan karar ilçede inşaat faaliyeti sürdüren firmalara tebliğ edildi ve uygulama başlatıldı.

Bursa Nilüfer Sitesi'nde hafriyat çalışmaları başladı!

Bursa'nın ilk kentsel dönüşüm çalışması olarak kayıtlara geçen ve 18 dönüm alanda 6 blok olarak planlanan Nilüfer Sitesi'nde hafriyat çalışmaları start aldı.

Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Ardahan-Göle yolunda sıcak asfalt çalışması denetlendi!

Müteahhit firmalardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle bir süredr aksaklıkların yaşandığı yolda yeniden başlayan sıcak asfalt çalışmasını yerinde görmek üzere Göle yoluna giden Vali Deniz, müteahhit firma yetkilisinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Mecidiyeköy'de yol çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bugün bakım ve onarım çalışması başlatıyor. Çalışma nedeniyle bugün E-5 karayolu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak.

Sultantepe'de metro çalışması nedeniyle binalar hasar gördü!

Sultantepe Mahallesi'nde metro hattı çalışması nedeniyle hasar gördüğü ileri sürülen bina ile çevresindeki bazı binalar yapılan incelemenin ardından boşaltıldı.

Ankara'da yol çalışmasına gecekondu engeli!

Çukurambar’da başlatılan yol çalışmasının, kağıt toplayıcılarının mesken tuttuğu gecekondu nedeniyle yarım kaldığını söyleyen mahalle muhtarı İhsan Gülbudak, yetkililere çağrıda bulundu: “Çukurambar bu gecekondulardan kurtarılmalı.”

Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlatıldı!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Burdur Şube Müdürlüğü, su seviyesinde azalma yaşanan Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlattı. Burdur Gölü çevresinde başlatılan temizlik çalışması uzun sürecek.

Kadıköy'de kanalizasyon çalışmasında göçük!

İstanbul Kadıköy' de bir apartmanın Bodrum katında yapılan kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi, toprak altında kalan Orhan Bahatarhan adlı işçi toprak altından kurtarıldı...

hafriyat çalışması nedeniyle dükkan çöktü Haberi

hafriyat çalışması nedeniyle dükkan çöktü


     Behzat Bulvarı üzerinde bulunan, Emin Uyan'a (74) ait ahşap dükkan yıkıldı. Bu sırada dışarıda olan Uyan, olaydan yara almadan kurtuldu. 

     Yan tarafında hafriyat çalışması yapılan dükkanın çökmesi dolayısıyla, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, çökmeyle ilgili inceleme yaptı. 

     Emin Uyan, dükkanı 44 yıldır işlettiğini belirterek, "Bunlar temeli kazarken 'çok yakın girmeyin' dedim. Onlar da, 'bir şey olmaz, yük yok ki binada' diyerek devam ettiler. Kepçe direğin altını oymuş. Bir anda çatır kütür yattı" dedi. 

     Çökme sırasında dışarıda olduğunu söyleyen Uyan, "Abdest alıp namaz kılacaktım. 'Tırnağımı keseyim de öyle' dedim. Tırnağımı kesmeye oyalanmasam buzdolabının yanında namaz kılıyor olacaktım. Kahveye kamyon girişinde de öyle oldu. Bu ikinci kaza" diye konuştu. 

     Dükkanın...