04 / 10 / 2024

Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Kontrolü Yönetmeliği

Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Kontrolü Yönetmeliği

Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Kontrolü Yönetmeliği konusunda seminer düzenlendi, Çevre Koruma ve Kontrol Birim Sorumlusu İbrahim Sevim ve Zabıta Müdürü Selçuk Efe yönetmelik hakkında bilgiler verdi.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Kut tarafından kuruldu.

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsrafil Acar tarafından kuruldu.

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çolak tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çavdar tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Özaslan Group İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaslan Group İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özaslan tarafından kuruldu.

Karameşeler Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karameşeler Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Kontrolü Yönetmeliği Haberi

Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Kontrolü Yönetmeliği


Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Kontrolü Yönetmeliği konusunda seminer düzenlendi. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı seminerde, Çevre Koruma ve Kontrol Birim Sorumlusu İbrahim Sevim ve Zabıta Müdürü Selçuk Efe yönetmelik hakkında bilgiler verdi. Seminerde mevzuatta belirlenen görev ve yetkiler görüşüldü. 



Silivri...