29 / 04 / 2024

Hafsa Sultan imar planı onay

Hafsa Sultan imar planı onay

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Hafsa Sultan Mahallesi'nde yapmayı planladığı ve Hafsa Sultan Mahallesi'nin çehresini değiştirecek olan kentsel yenileme projesiyle ilgili ilk adımlar atıldı.

Zeytinburnu’ndaki 2 bin metrekarelik parselin imar planı değiştirildi!

17. yüzyıldan miras olan Zeytinburnu’ndaki Mahpeyker Valide Sultan Namazgahı’nın yanındaki araziye özel üniversite ve hastane yapılması amacıyla imar planı değiştirildi.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma alanı imar planı askıda!

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Kemer Country'deki bazı alanların imar planı yeniden düzenlendi!

Eyüp Sultan Göktürk'teki Kemer Country'in bazı alanların imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Fatih Hatice Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi, Hatice Sultan Mahallesi, 2523 ada, 10, 11, 12 ve 13 parseller ve kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi, 786 parsel yanı tescil dışı alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı İBB tarafından askıya çıkarıldı.

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Fatih İlçesi'ne bağlı Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı..

Fatih Yavuz Sultan Selim Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi'ne bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan askıya çıktı..

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından Fatih İlçesi, Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Hafsa Sultan imar planı onay Haberi

Hafsa Sultan imar planı onay

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin Hafsa Sultan Mahallesi'nde yapmayı planladığı kentsel yenileme projesiyle ilgili ilk adımlar atıldı. 


Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eylül ayı Meclis Toplantısında gündeme gelen ve hak sahiplerinin yüzde 55'inin kabul ettiği proje için İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun revizyon 1/5000 ölçekli nazım imar planı raporu oy birliği ile kabul edildi. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Hafsa Sultan Mahallesi'nde yapmayı planladığı ve Hafsa Sultan Mahallesi'nin çehresini değiştirecek olan kentsel yenileme projesiyle ilgili ilk adımlar atıldı. 


Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen toplantılarla vatandaşlara anlatılan kentsel yenileme projesi için hak sahipleri ile de teker teker görüşülerek fikirleri alınmıştı. Hak sahipleri ile yapılan görüşmelerin ardından yüzde 55'inin kabul ettiği proje için mecliste görüşme yapıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin Eylül Ayı Meclis toplantısında görüşülen İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun revizyon 1/5000 ölçekli nazım imar planı...