05 / 05 / 2024

Hak İnşaat cezayir ortak

Hak İnşaat cezayir ortak

Hak İnşaat 1'inci Türk-Arap Yapı inşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 'nda "Doruk Duş"la birlikte yerini aldı. Hak İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı M. Galip Bilgili, Cezayir'in beşinci büyük inşaat şirketinden ortaklık teklifi aldıklarını açıkladı.

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Aksakal tarafından kuruldu.

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Meral ve Hakkı Meral tarafından kuruldu.

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kayı İnşaat THY'nin Cezayir’deki ofisini tamamladı!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik şirketleri arasında faaliyetlerini sürdüren Kayı İnşaat,  THY'nin Cezayir’deki ofisini tamamladı.

Kayı İnşaat Cezayir'in en büyük camisini inşa etti!

Cezayir’in en büyük camisinin inşaatını üstlenen Kayı İnşaat camiyi tamamladı. dünyanın en büyük 9. camisi olan Abdel Hamid Ibn Badis Cami, 25 bin kişiye ibadet etme imkânı sağlıyor...

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karaman tarafından kuruldu. 

Hak Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomobil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomobil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Alçınkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okkalar İnşaat ucuz konutun formülünü açıkladı!

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, konut fiyatlarının düşmesi için maliyetlerin düşmesinin gerektiğinin altını çizerek konut fiyatlarında balon iddialarına cevap verdi. Okka; “Arsa sahiplerinin yüzde 60’lara varan hak taleplerinden dolayı konut fiyatları yüksek seyrediyor” dedi.

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'nde 150 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Özdemir imzasıyla Sultanbeyli'de kuruldu.

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

Kayı İnşaat Cezayir Oran'da otel ve AVM inşa edecek!

25 yıla yüzlerce proje sığdıran Kayı Holding, faaliyet gösterdiği sektörlerde yeni yatırımlara hız verdi. Şirket halen inşaatı Cezayir’de devam eden 3 otel inşaatının yanı sıra yine Cezayir Oran’da bir otel ve AVM yapacak.

Özka İnşaat'ın Cezayir'deki konut sayısı 10 bin 500'e ulaşacak!

Özka İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Özbay, projenin 2017 yılı ortasında bitmesinin planlandığını ve tamamlanması ile birlikte Cezayir'de inşa ettikleri konut sayısının 10 bin 500'e çıkacağını kaydetti.

Hak İnşaat cezayir ortak Haberi

Hak İnşaat cezayir ortak


Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) İzmir Şubesi ve Müteahhitler Federasyonu'nun desteği ile Çeşme'de l'inci Türk-Arap Yapı inşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı düzenlendi. Aralarında Kuveyt, Katar, BAE, Somali, Fas ve Cezayir olmak üzere 4 bakan ve 10 büyükelçinin katıldığı zirvede milyonlarca dolarlık alım, altyapı ve inşaat yatırımları konusunda ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Etkinlikte Hak İnşaat, "Doruk Duş"la birlikte yerini aldı. Hak İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı M. Galip Bilgili, Cezayir'in beşinci büyük inşaat şirketinden ortaklık teklifi aldıklarını açıkladı. 


Milliyet...