05 / 05 / 2024

Hak ve Eşitlik Partisi

Hak ve Eşitlik Partisi

Hak ve Eşitlik Partisi ( HEPAR ) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul için düşündüğü önemli tasarıları açıkladı. Ercan, ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar tasarı başlıklarını sıraladı.

Bekara ev vermeyenler yandı! Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'ndan milyonları şok eden karar! 

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) bekara ev vermeyen emlakçıları ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Milyonlarca emlakçıyı ve ev sahibini ilgilendiriyor...

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Önce tarafından kuruldu.

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Farıddudın  Mohammadıan tarafından kuruldu.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Tıg İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Tıg İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli İle Faız Husseın ve Muhammed Kausar Shah Khan tarafından kuruldu.

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Mohammadı Zhaleh tarfaından kuruldu.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Hak ve Eşitlik Partisi Haberi

Hak ve Eşitlik Partisi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul için düşündüğü önemli tasarıları açıkladı. Prof. Ercan, ulaşımdan kentsel dönüşüme, spordan sanata kadar tasarı başlıklarını şöyle sıraladı:


Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “İstanbul için düşündüğüm önemli tasarı başlıkları ile önceliklerine göre şöyle” diye konuşarak, tasarılarını açıkladı:

Ulaşım (Yeraltından kılçık yollar, T-yollar, Denizyolu, Uçar-konar, demir tekerlekliler, metro, metrobüs, otobüs)

Kentsel Dönüşüm (Yapısal dönüşüme, kent içi vurgununa son, Türk ekinini yansıtan konutlar, öreksel (mimari) doku Türk ekinini yansıtacak).

Deprem (İstanbul Deprem Araştırayı (enstitüsü) kurulacak, deprem kestirmeleri, depreme uygun yerleşim tasarımı, deprem sonrası kurtarma, bakım geliştirilecek)

Duruluk-Arılık (temizlik) (Yolda, yiyecekte, içecekte, giyecekte, çöp, izmarit atmak, tükürmek yasak)

Çeynik (spor), Sağlık ile Beslenme (Yürüyüş,...