02 / 05 / 2024

Hakan Altun bodrum

Hakan Altun bodrum

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'dan ev satın aldı.

Hakan Altun Bodrum'a yerleşti!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'a yerleşti. 

Hakan Altun babasının adına okul yaptırdı!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun Siirt'te babası Hasan Altun adına yaptırdığı okulu açtı.

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Kaplan, Mehmet Hakan Özgül, Nizam Kaplan ve Seçkin Kaplan ortaklığında kuruldu. 

Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor!

Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor...

Hakan Altun Bodrum’dan ev aldı!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'dan ev satın aldı.

Hakan Altun Bodrum'a yerleşti!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'a yerleşti. 

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

Kahramanmaraş Türkoğlu'na yeni adliye lojmanı yapılacak!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, en prestijli projelerinden biri olan Kent Meydanı projesi kapsamında, alan içerisinde bulunan adliye lojmanlarının yapılması için Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Hakan Altun arasında protokol imzalandı.

İsmail Hakkı Altun: Bodrum projemizle AB zenginlerini çekeceğiz!

İsmail Hakkı Altun, yine Bodrum ülkelerinin önemli zenginleri geliyor. Altun, Merkezde 500 dönümlük bir yarımada için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

BTE Bodrum Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BTE Bodrum Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Ertaç tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu

Nuvo İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Altun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak Villaları'nda oturmuş!

Bodrum Yalıkavak'taki sitede kimlerin oturduğunu ya da evsahibi olduğunu bir bilseniz... Bir zamanlar futbolun kalbi burada atmış... Altı lüks villadan oluşan Yalıkavak Villaları'nda Aziz Yıldırım, Hakan Bilal Kutlualp, Oğuz Çarmıklı, Şansal Büyüka evsahi

Magic Life Bodrum'a EcoResort sertifikası verildi

Ekolojik yaşama katkı ve çevreye duyarlı resort otellere verilen EcoResort sertifikası 2010 yılında Club Magic Life Bodrum'a verildi

Mimar Hakan Kıran devlet desteği istiyor!

Mimar Hakan Kıran, "Yurt dışında iş yapabilmemiz için birlikte hareket etmemiz ve devlet desteği gerekli" dedi

Hakan Altun bodrum Haberi

Hakan Altun bodrum

Şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenler, doğaya sığınıyor. İstanbul'u terk eden ünlülere Hakan Altun'da eklendi. 

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre Mandıra Filozofu filmini izleyen şarkıcı, Bodrum'a yerleşti. Altun aldığı kararı sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

Bodrum'dan ev aldığını dile getiren Hakan Altun, yorulduğu zaman orada tatil yapacağını...