02 / 05 / 2024

Hakan Altun evi

Hakan Altun evi

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'a yerleşti. 

ATEM Başkanı Akçam'dan birden fazla evi olanlar için ek vergi açıklaması! Konutta rant yapılması engellenmiş olur!

Birden fazla evi olanların ek vergi ödeyeceklerine dair gelen iddialara, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, uygulamaya konulması halinde memnuniyetle karşılayacaklarını vurguladı.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Hakan Altun babasının adına okul yaptırdı!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun Siirt'te babası Hasan Altun adına yaptırdığı okulu açtı.

Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor!

Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor...

Hakan Altun Bodrum’dan ev aldı!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'dan ev satın aldı.

Hakan Altun Bodrum'a yerleşti!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'a yerleşti. 

Hakan Koçer: Gayrimenkul ile teknolojiyi birleştirdik!

Markalaşmış projelere danışmanlık hizmeti veren Experium’u kuran Hakan Koçer, özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılımla kiracının aidatı ödeyip ödemediği, günlük kaç kiracı adayının evi gezdiği gibi bilgiler yatırımcıya bildiriyor.

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

Kahramanmaraş Türkoğlu'na yeni adliye lojmanı yapılacak!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, en prestijli projelerinden biri olan Kent Meydanı projesi kapsamında, alan içerisinde bulunan adliye lojmanlarının yapılması için Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Hakan Altun arasında protokol imzalandı.

Kepez'de 32 yataklı konuk evi inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kiralık bir binada hizmet veren 32 yataklı hasta ve hasta yakınları konuk evi için 100-130 yatak kapasiteli modern bir tesis inşa edeceklerini söyledi.

İsmet İnönü'nün evi yeniden ziyarete açılıyor!

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yaptığı yazılı açıklamada bir süredir ziyarete kapalı bulunan ve İzmir Konak'ta yer alan İsmet İnönü Evi'nin, gerekli düzenlemelerin ardından ziyarete açılacağını belirtti...

Nuvo İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Altun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu

çatalkara Sanat Evi çalışmaları Haziran'da tamamlanacak!

Bedri Rahmi çatalkara Sanat Evi 'nin İskilip 'te sanat evi olarak kullanılması amacıyla restorasyon çalışmalarına başlandığını ifade etti. Hughette Eyüboğlu, 'Haziran 'ın 15 'inde restorasyonu tamamlanması ile bir gala düzenleneceğini belirtti

Hakan Altun evi Haberi

Hakan Altun evi

Şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenler, doğaya sığınıyor. İstanbul'u terk eden ünlülere Hakan Altun'da eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen şarkıcı, Bodrum'a yerleşti. Altun aldığı kararı sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hakan Altun'un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Yaşamak için hayallerini kurduğum Bodrum'a yerleştiğim için yaradana şükreder,bu kararımda bana ışık tutan MANDIRA FİLOZOF'U filminin başrolünden setteki çaycısına kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Bu muhteşem filmin büyük kahramanı Nevzat'la tanıştığım için çok...