03 / 05 / 2024

Hakan Çarmıklı

Hakan Çarmıklı

Fil Ambarı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Çarmıklı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Salıpazarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Dursun Han'da kuruldu.

14000 Ondörtbin Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

14000 Ondörtbin Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Orhan Çarmıklı vefat etti! 

İş adamı Orhan Çarmıklı hayatını kaybetti. 

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Emlakçılar eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeli!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Taşınmaz Ticareti hakkında yönetmelik kapsamında yetki belgesi almış emlak işletmelerine uyarıda bulundu. Özelmacıklı, "Sözleşmeli işletmelerin, sahip oldukları en az 100 saatlik eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeleri gerekiyor” diye konuştu.

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi başvurularında malik onayı aranacak!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Kişisel Verileri Koruma Kurumunun kararları uyarınca Takbis başvurularında malik onayı aranacak" şeklinde konuştu.

Emlakçılar dikkat! O tarih ertelendi!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlak işletmelerinin ruhsat şartlarının ertelenmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Emlakçılık yetki belgesi olmayanlar dikkat!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında yetki belgesi alınması için sağlanan muafiyetlerde son haftaya girildiğine dikkat çekti. 

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Yabancı mülkiyet sayısı 400 bini aştı!

Yabancı mülkiyet sayısı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Türkiye genelinde toplam yabancı mülkiyet sayısı 400 bini geçti" diye konuştu.

Hakan Çarmıklı Haberi

Hakan Çarmıklı
Fil Ambarı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Çarmıklı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Fil Ambarı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Turizm işletmeciliği yapmak, Otel, motel, pansiyon işletmek b) İşyerleri, turistik oteller inşa etmek, satın almak, kiraya vermek veya kiralamak, Turistik işletmeler ile ilgili ayni ve şahsi haklar kabul etmek ve tesis etmek, turizm işletmeciliği yapmak, c) Alış veriş merkezi inşa etmek, işletmek, kiraya vermek d) Sergi salonları, konferans salonları işletmek e) Faaliyet konusu ile ilgili, arsa, arazi, bina ve depo başta olmak üzere her türlü Gayrimenkulü, ortakları dahil herkesten satın almak, satmak, kiralamak, kiraladığı gayrimenkulleri başkalarına kiraya vermek, sahibi bulunduğu gayrimenkul kıymetler üzerinde başkaları lehine mülkiyet ve mülkiyetten gayri ayni...