01 / 05 / 2024

Hakan Demirel projeleri

Hakan Demirel projeleri

Mimar Hakan Demirel kimdir? Hakan Demirel bugüne kadar hangi projelere imza attı? Hakan Demirel hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Hakan Demirel 'in biyografisi...

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Suyabatmaz Demirel Siska İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Suyabatmaz Demirel Siska İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, Hakan Demirel Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde, Beşiktaş'ta kuruldu.

Hakan Demirel Altın Genç Mimar ödülü kazandı!

Mimarlık dergisi Architecture + Design tarafından, uluslararası vitrifiye markası CERA'nın katkılarıyla Güney-Doğu Asya ülkelerinde düzenlenen, 11. Architecture+Design & CERA Ödülleri'nde Hakan Demirel, Altın Genç Mimar ödülü aldı...

Hakan Ek: Sign of the City Awards'le Türk projeleri farkedilecek!

TÜRK inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" muhteşem bir törenle sahipleriyle buluştu. Gecenin platin sponsoru Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.

Hakan Demirel'e Altın Genç Mimar ödülü verildi!

Hakan Demirel'e Altın Genç Mimar ödülü verildi. Hakan Demirel, Architecture+Design & CERA Ödülleri’nin TSMD, İstanbul SMD ve İzmir SMD’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye ayağında “Yılın En İyi Genç Mimarı” seçildi.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Hakan Habif kimdir?

Mimar Hakan Habif kimdir? Mimar Hakan Habif, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Hakan Habif, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Habif..

Hakan Safi kimdir?

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi kimdir? Hakan Safi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hakan Safi, Safi Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Safi'nin biyografisi..

Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı projesi ile ödül aldı!

Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı Projesi ile “MIPIM AR Future Projects Awards 2014”te “Perakende ve Rekreasyon Projeleri” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu...

Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine tarım alanı probleminin çözümü, kat artışı, semt pazarı ve sağlık tesisi müjdesi verdi. Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor...

Murat Arif Suyabatmaz kimdir?

Mimar Murat Arif Suyabatmaz, mimarlık firmasını 1995'te kurdu. 2008'de Mimar Hakan Demirel ile ortak oldu ve firmanın adı Suyabatmaz Demirel Mimarlık Bürosu olarak devam etti... Peki Murat Arif Suyabatmaz kimdir? İşte biyografisi...

Hakan Demirel projeleri Haberi

Hakan Demirel projeleri

Hakan Demirel kimdir?

Hakan Demirel, 1983’de Malatya’da doğdu. 2001 yılında Malatya Lisesi’nden mezun oldu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’ne girdi. Öğrenim hayatı süresince ulusal-uluslararasiı birçok yarışma ve workshoplara katıldı. Katıldığı yarışmalarda çok sayıda ödülün sahibi oldu.


2006 yılında bitirdiği fakültesinde 2007 yılında diploma jürisi olarak yer aldı ve aynı yıl Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nda moderatör olarak görev aldı. 2007-2008 yılları arasında eğitim amaçlı New York’ta bulundu.


Mimarlık hayatına 2008'de ortak olduğu Arif Suyabatmaz ile Suyabatmaz Demirel Mimarlık Bürosu'nda devam ediyor.


Mimar Hakan Demirel projeleri..

TAO Kule (2011)

Açık Sinema (2011)

Aysir 2 Rezidansları (2011)

G Plus (2011)

G Plus Satış Ofisi (2010 - Sürüyor)

Dijital Sinema (2010)

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2010)

Halat Fabrikası (2010)

Rampa İstanbul (2010)

Kemal Paşa Konutları (2010)

Timur Soysal Evi...