25 / 08 / 2024

Hakan Güvençer kim

Hakan Güvençer kim

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Bafa Gölü'nde kirlilik için inceleme yapıldı!

Bafa Gölü'nde kirlilik için inceleme yapıldı. Milas ilçesindeki Bafa Gölü'nde su yosunlarının yerleşim yeri kıyılarında birikerek balçık oluşturmasının ardından Muğla Valisi Güvençer vatandaşlarla görüşerek bölgede incelemelerde bulundu.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mart ayı tüketici güven endeksi açıklandı! Tüketici güveni yüzde 1,9 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından mart ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre güven endeksi, mart ayında aylık bazda yüzde 1,9 artarak 72,5 değer kaydetti.

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Salihli OSB'nin 2. etabında 13 firmaya yer tahsisi yapıldı!

Manisa’nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyet toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirildi.

Manisa'da 2016'da 3.4 milyar TL'lik proje yürütüldü!

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2016 yılında 3 milyar 423 milyon liralık 333 kamu yatırımı yürütüldüğünü söyledi. Güvençer, 24'ünün ihale aşamasında olduğunu belirtti.

Manisa'da inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok!

15 Temmuz darbe girişimi, inşaat ve emlak sektörünün kalbine hançer gibi saplandı. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, "İnsanlarda 15 Temmuz'dan önce de para vardı, 15 Temmuz'dan sonra da para var ancak piyasaya vermiyor. Şu anda inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok" dedi.

Kahramanmaraş Çatova Camii'nin temeli atıldı!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Çatova Camii'nin temelini atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'na geçerek incelemelerde bulundu.

Mehmet Erkoç yapımı devam eden bulvarları inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2.9 arttı!

Değerleri 0-200 aralığında değer alan sektörel güven endekslerinin 100’den büyük olması sektörün mevcut ve gelecek döneme ilişkin iyimserliğini, 100’den küçük olması ise kötümserliğini gösteriyor..

Celalettin Güvenç TOKİ konut indirimi için devreye girdi!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanı Hakan Aydın'ı makamında kabul eden Başkan Güvenç, esnaf ve işçiler için indirim ve ödeme kolaylığı hakkında bilgi verdi

Tüketici güven endeksi Eylül'de yüzde 1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73.2 olan endeks, eylülde 74 değerine çıktı...

Hakan Güvençer kim Haberi

Hakan Güvençer kim

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürleri tarafından karşıladı. Kaymakam Akkoyun'dan ilçenin genel durumu hakkında brifing alan Güvençer, hayırsever iş adamı Hüseyin Koç tarafından ilçede yapılması planlanan 112 acil sağlık hizmetleri İstasyonu protokolünü imzaladı. Kent genelinde faaliyet gösteren 8 acil sağlık hizmetleri istasyonunun hayırseverlerin desteği ile yapıldığını anımsatan Güvençer, daha sonra yapımı devam eden hükümet konağı, tapu kadastro, toplum sağlığı merkezi, çok programlı ve imam hatip liseleri ile devlet hastanesi inşatlarında incelemelerde bulundu. Ziyarete, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı ve Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu da eşlik...