06 / 05 / 2024

Hakan Habif mimarlık

Hakan Habif mimarlık

Mimar Hakan Habif kimdir? Mimar Hakan Habif, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Hakan Habif, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Habif..

Novaart Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Novaart Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Timur, Selahattin Kesova ve Hakan Üstün ortaklığında kuruldu.

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Negiş ve Hayrullak Negiş ortaklığında kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Elif Ertem, Hakan Deniz ve Rüştü Atakan Dumral ortaklığında kuruldu.

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Hakan Arslan ve Merve Ünsal tarafından kuruldu.

Dekodem İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dekodem İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Hakan Demir tarafından kuruldu.

Mana Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Hakan Erşaru tarafından kuruldu.

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmet Hakan KAragül ve Enes Ak ortaklığında kuruldu.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Faith'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Akdeniz, Hakan Atakul ve Vasfi Akdeniz ortaklığında kuruldu.

Ayd Grup Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd Grup Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Hakan Habif mimarlık Haberi

Hakan Habif mimarlık

Hakan Habif kimdir?

Hakan Habif, 1972 İzmir doğumlu. Ortaokul ve Lise eğitimini Bornova Anadolu Lisesi'nde aldı. Lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tamamladı.


Habif, 1997 yılında Net Mimarlık'ı kurdu. 8 sene boyunca Net Mimarlık ekibi ile başarılı birçok mimari proje yaptı. Modern Mimarlığın getirdiği tasarım anlayışını benimseyip, projelerinde fonksiyonların ve kullanıcı gereksinimlerinin en uygun şekilde çözülüp, daha sonra estetik değerlerle desteklenmesi gerektiği görüşündedir.


Bu değerleri projelerine katarken, sahip olduğu vizyon, bilgi birikimi ve deneyimleri ile hakeret etmekte ve ele aldığı problemleri çok yönlü...