11 / 05 / 2024

Hakan Küçük

Hakan Küçük

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Vural Öğer, Hakan Küçük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Hakan Kara açıkladı: Düşük faizli TL kredi için gereken şart...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini sabit tutarak yüzde 50 seviyesinde bırakmasına rağmen tüketici, konut ve taşıt kredisinde faizler çok yüksek. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara TL krediye düşük koşullarda erişmek için formülü verdi.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Alme Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alme Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçük tarafından kuruldu.

Argi Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argi Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçük tarafından kuruldu.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Türk baron Hakan Ayık'ın mülkleri satışa çıkacak!

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Hako Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hako Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçüközer tarafından kuruldu.

İmza Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan tarafından kuruldu...

Hakan Küçük Haberi

Hakan Küçük
Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Vural Öğer, Hakan Küçük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş merkezi,fabrikalar ve turistik tesisler inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat...