05 / 05 / 2024

hakan tütüncünün dokuma projesi

hakan tütüncünün dokuma projesi

Kepez Dokuma projesi başlıyor. Raporun, Dokuma projesinin rehberi olacağının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, Dokuma’da ilk olarak ormanlık alanı ve idari binayı halkın kullanımına açacaklarını duyurdu.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Battalgazi'ye bütüncül dönüşüm planı!

Malatya’da yılan hikâyesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarının yanlış planlandığını söyleyen Battalgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürkan, “Bütüncül planın entegrasyon şekilde olması lazım'' dedi.

Murat Kurum: Kentsel dönüşümü bütüncül olarak yönetmeliyiz!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum Yeni Birlik Gazetesi'ne verdiği röportajda "Kentsel dönüşümde fiziki anlamda yapıları yenilerken, mekanın da iyileştirilmesi adına bütüncül uygulamalar yapmalıyız" dedi...

Kentsel dönüşüm bütüncül bir süreçtir!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirildiği Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, projeyle ilgili bilgileri Sabah Gazetesi'ne anlattı. 

Kentsel dönüşümde bütüncül yaklaşım modeli uygulanacak!

Hükümetin 2018 programına göre kentsel dönüşümde artık bütüncül bir uygulama modeli geliştirilecek. Bütüncül uygulama modeli niteliği ve süreçleri iyi tanımlanmış, sosyo-ekonomik boyutları güçlendirilmiş ve katılımcı bir yaklaşıma dayanıyor. 

Hakan Tütüncü: Kimse Dokuma'ya dokunamaz!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası alanına ilişkin koruma imar planının Kepez ve Büyükşehir Belediye meclislerinden geçtiğini belirterek, "Artık feriştahı gelse Dokuma'ya dokunamaz" dedi.

Hakan Tütüncü'den Duacı Mahallesi'ne imar müjdesi!

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, yeni yolların yapıldığı Duacı Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.Tütüncü, "Bu bölgenin imar ve şehircilik yönünden birçok eksikliği vardı. Bunları bir bir ortadan kaldırıp birçok yeni çalışmayı yapmış olduk" dedi.

Hakan Tütüncü: Dokuma'ya sadece halk dokunacak!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kimseye dokundurmadıkları Dokuma'nın yaşlanmış binalarını, geleceğe taşımak için itinayla güçlendirdiklerini söyledi.

Kepez, Hakan Tütüncü ile değişti!

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, ilçede hizmet tanıtım turlarının devam ettiğini anlatarak, “Başkanımız Tütüncü ile Kepez’in değişim serüveni devam ediyor” dedi

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

Kemal Küçükcan: Kentsel dönüşüme bütüncül yaklaşılmalı!

Müteahhit Kemal Küçükcan, ''Eski yerleşim alanlarıyla yeni yerleşim alanlarının kentsel dönüşüm projeleri; Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, sorumluluğunda ve koordinasyonunda konuya bütüncül yaklaşılmalı''dedi.

hakan tütüncünün dokuma projesi Haberi

hakan tütüncünün dokuma projesi

Kepez Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında 23 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında toplanan meclisin en önemli gündem maddesi ise Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun raporu oldu.

Kepez Belediye Meclisi kararıyla hiçbir hukuki engelin kalmadığı fabrika binası ve çevresini kapsayan 238 dönümlük park alanında, nelerin yapılacağıyla ilgili rapor hazırlaması amacıyla çalışma grubu oluşturulmuştu.


Dokuma raporu Mecliste 

Belediye meclisinden grubu bulunan siyasi partilerin, Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin, Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi'nin, Antalya Ticaret Odası'nın, Antalya Ticaret Borsası'nın, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'nin ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin temsilcilerden oluşan Dokuma Çalışma Grubu, 19 Ocak’ta başlattığı çalışmalarını tamamlayarak raporunu hazırladı.


Geçtiğimiz hafta kamuoyuna açıklanan Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporu, Kepez Belediye Meclisi’ne sunuldu.

Dokuma...