28 / 07 / 2024

hakkari karakol şantiye

hakkari karakol şantiye

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapımı devam eden karakol inşaatında meydana gelen patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi zarar meydana geldi. Patlama, Yeşilova köyü civarında inşaatı devam eden karakolda gerçekleşti...

Hakkari Üniversitesi’nin 2. etap ihalesi 21 Temmuz'da yapılacak!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Merkez Kampüsü’ne ait merkezi birim binalarının inşaatıyla genel altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi ilana çıktı. Hakkari Üniversitesi’nin 2. Etap ihalesi 21 Temmuz'da yapılacak.

Hakkari Yüksekova Havalimanı 26 Mayıs'ta açılacak!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki havalimanı, terör örgütünün tüm engelleme çabalarına rağmen tamamlandı. Havalimanı, devlet protokolünün katılacağı törenle 26 Mayıs'ta açılacak.

TOKİ, Hakkari Üniversitesi'ne 500 kişilik yurt yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari Üniversitesi’ne ilave olarak 500 kişilik yurt yapılacağı belirtildi.Yapılan açıklamada, “5 ilde inşa edilecek 5 yurt projesi de hazırlık aşamasında bulunuyor." denildi.

Vergiye göre en yüksek destek Hakkari'ye oldu!

Ödediği vergiye göre devletin en fazla harcama yaptığı iller listesinde Hakkari birinci. Trabzon ve Mardin takipte.

Mustafa Söğütlü: Konya adeta şantiye alanı gibi!

Söğütlü İnşaat’ın genç ve yetenekli Genel Müdürü Mustafa Söğütlü , Konya kentsel dönüşüm konusunda oldukça başarılı olduğunu belirtti. Söğütlü: “Konya şehri adeta bir şantiye alanı gibi” dedi.

Gaziosmanpaşa, Türkiye'nin en büyük şantiye alanı oluyor!

Kentsel dönüşüm için 13 bölgenin 'riskli' ilan edildiği İstanbul Gaziosmanpaşa, Türkiye'nin en büyük şantiye alanı olacak. İlçede 11 binin üzerinde bina yeniden yapılacak. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa, Türkiye'nin en büyük şantiye alanı oluyor!

Kentsel dönüşüm için 13 bölgenin 'riskli' ilan edildiği İstanbul Gaziosmanpaşa, Türkiye'nin en büyük şantiye alanı olacak. İlçede 11 binin üzerinde bina yeniden yapılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ Hakkari Merkez'de 24 derslikli anadolu lisesi yaptırıyor!

TOKİ Hakkari Merkez'de 24 derslikli anadolu lisesi yaptırıyor. Söz konusu lisenin altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Hakkari Üniversitesi'ne inşa edilecek caminin temeli atıldı!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi’nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından desteklenen İlahiyat Fakültesi Uygulama Camisi üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı denetiminde yapılmaya başlandı.

Zirve Mimarlık Şantiye Şefi arıyor!

LC Waikiki Mağazacılık A.Ş kuruluşu olan Zirve Mimarlık, Merkezi Havalimanı Tem bağlantı yolu (Basın Ekspres Yolu) üzerinde bulunan firmanın şantiyelerinde görev almak üzere şantiye şefi arıyor.

Hakkari'de inşaat sektörü hareketlendi!

Hakkari’de geçen yıla oranla havaların daha erken ısınmasını fırsat bilen inşaat sahipleri, bir taraftan yarım kalan inşaatları tamamlamaya diğer taraftan da yeni inşaat alanları kazmaya başladı.

Dsign Mimarlık Şantiye Şefi ve İç Mimar arıyor!

Yeni mağazaların açılması sürecinde şantiye uygulamalarında aktif rol alacak, mevcut mağazaların fiziksel tadilatları ve dekoratif olarak yeniden düzenlenmesiyle ilgili ince yapı işlerini yürütecek elemanlar aranıyor.

Hakkari Derecik Devlet Hastanesi 500 günde tamamlanacak!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Hakkari Şemdinli Derecik 20 Yataklı Devlet Hastanesi yapım işini 30 Mart 2015 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkarıyor. İş 500 günde tamamlanacak.

hakkari karakol şantiye Haberi

hakkari karakol şantiye
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapımı devam eden karakol inşaatında meydana gelen patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi zarar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre patlama, ilçeye bağlı Kuzey Irak sınırı yakınlarında, Yeşilova köyü civarında inşaatı devam eden karakolda meydana geldi. El yapımı olduğu tahmin edilen patlayıcının infilak etmesi sonucu karakol şantiyesinde bulunan bir beton mikseri ile inşaat yapımında kullanılan tahta kalıplar yandı. Olay sonrası bölgeye giden jandarma, inşaat etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.


Milli...