17 / 06 / 2024

hakkari karakol şantiyesi patlama

hakkari karakol şantiyesi patlama

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapımı devam eden karakol inşaatında meydana gelen patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi zarar meydana geldi. Patlama, Yeşilova köyü civarında inşaatı devam eden karakolda gerçekleşti...

Hakkari'ye 2.3 milyar liralık yatırım!

Hakkari'ye 2.3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hakkari'nin her tarafı imarla buluştu" dedi.

Hakkari'nin 18 milyonluk spor tesisi yıl sonunda açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 18 milyon TL'ye Hakkari'de inşa edilen spor tesisleri bu yıl içerisinde açılacak. Projede çalışmalar hız kesmiyor.

Hakkari'de gençlik merkezi açıldı!

Hakkari’de “Aydınlık Yarınlar İçin Gençlik Merkezi” hizmete açıldı.

Hakkari Yüksekova'ya bin 830 TOKİ konutu!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörün izlerini silmek için çalışmalar başlatıldı. Bölgede yapımına başlanan bin 830 konutun tamamlanması için çalışmalar hızlandı.

Hakkari'de işyeri yapım işi ihalesi 10 Ağustos'ta!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından işyeri yapım işi ihalesi yapılacak. İhale 10 Ağustos'ta düzenlenecek..

Hakkari'ye modern park yapılacak!

Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim, kentin en önemli sorunlarından olan alt yapı ve su sorununu çözmek için hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Hakkari'nin yeniden inşası için çalışmalar devam ediyor!

Hakkari kent merkezinde yolların yenilenmesi ve yeni parkların yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Hakkari'de kentsel dönüşüm bekleniyor!

Hakkari'de kentsel dönüşüm bekleniyor. Hakkari Belediye Başkanlığı altyapı çalışmalarını tamamlamak için gün sayıyor.

Hakkari yeniden imar ediliyor!

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan hizmet atağı devam ederken, kent merkezinin yeniden imar edilerek çehresinin tamamen değiştirileceği açıklandı.

Hakkari'de dükkan kiraları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Hakkari'nin Merkez ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde kira fiyatları ise 2 bin 500 TL'den başlıyor, büyüklüğüne göre 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bölgedeki gelişimlerden bahsetti.

TOKİ Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsü yapıyor!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Ön Yeterlik ihalesi bugün saat 11:00'de başlayacak..

Hakkari'de imar revizyon çalışmaları başladı!

Hakkari Şehir Merkezi’nin mevcut imar planının revize edilmesi için çalışmalar başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Hakkari’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni bir imar planı çalışması başlayacak.

Hakkari'nin imar planı değişiyor!

Hakkari Belediyesi, "Hakkari Merkez İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt" çalışmalarına yeniden başladığını açıkladı. Belediye, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

hakkari karakol şantiyesi patlama Haberi

hakkari karakol şantiyesi patlama
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapımı devam eden karakol inşaatında meydana gelen patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi zarar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre patlama, ilçeye bağlı Kuzey Irak sınırı yakınlarında, Yeşilova köyü civarında inşaatı devam eden karakolda meydana geldi. El yapımı olduğu tahmin edilen patlayıcının infilak etmesi sonucu karakol şantiyesinde bulunan bir beton mikseri ile inşaat yapımında kullanılan tahta kalıplar yandı. Olay sonrası bölgeye giden jandarma, inşaat etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.


Milli...