05 / 05 / 2024

Hakyol Maden İnşaat nerede

Hakyol Maden İnşaat nerede

Hakyol Maden İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Oruçgüney tarafından kuruldu. 

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Bahattin Kibaroğlu tarafından kuruldu.

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selaattin Yarluğkal tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Rk Kimya Maden Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rk Kimya Maden Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kuyucu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Esra Yakut tarafından kuruldu.

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çorak tarafından kuruldu.

Jake İnşaat Maden Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Jake İnşaat Maden Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Metin Dombay tarafından kuruldu.

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Begik tarafından kuruldu.

Hakyol Maden İnşaat nerede Haberi

Hakyol Maden İnşaat nerede

Hakyol Maden İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Oruçgüney tarafından kuruldu. 

Hakyol Maden İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Hakyol Maden İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi  adres: Cevizlik Mah.İstanbul Cad. Güven İş Hanı No.41/69...