04 / 05 / 2024

Haldız Grup Ankara projesi

Haldız Grup Ankara projesi

Haldız Grup Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Haldız Grup tarafından hayata geçirilen proje 500 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip. 

Haldız Grup Ankara projesi geliyor!

Mimarisi ile dikkat çeken Haldız Grup Ankara projesi 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Türkiye konutta cazibesini yitirdi mi?

Haldız Grup Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, konut piyasasını değerlendirdi. Haldız, konut piyasasında yaşanan soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Velux Yalıkavak'ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri mevcut.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Asgari ücrete ara zam gelir mi? İşte yanıtı

Asgari ücrete zam ile ilgili flaş gelişme! Milyonlarca çalışan gözünü Ankara’dan gelecek habere çevirmiş oldu. İşte beklentiler...

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Haldız Grup Ankara projesi Haberi

Haldız Grup Ankara projesi

Haldız Grup Ankara projesi teraslı bir üst yapı ve modüler olarak planlanan birkaç teraslanmış bloktan oluşacak. Zengin sosyal olanakları ile bölgeye değer katacak proje 100 bin metrekarelik inşaat alana sahip.

Haldız Grup Ankara projesi, Ankara'nın merkezinde sürekli gelişmekte olan Eskişehir kara yolu üzerinde yer alıyor.

Haldız Grup Ankara projesinde süpermarketler, mobilya-dekorasyon mağazaları ve lüks bir otomotiv showroom içeren perakende satış alanları bulunacak.


Haldız Grup Ankara satış ofisi!

Haldız Grup Ankara projesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Haldız Grup Ankara satış ofisi!
Web: http://www.haldizinsaat.com.tr/
Telefon: 444 45 39
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com