11 / 05 / 2024

Haldız İnşaat Sakızağacı Konutları satış ofisi

Haldız İnşaat Sakızağacı Konutları satış ofisi

Haldız İnşaat Sakızağacı Konutları'nda 0,09'dan başlayan faiz oranlarıyla 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor. Bostancı Sakızağacı Konutları'nda fiyatlar 525 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Dolarınız varsa bunu sakın yapmayın! İşte büyük bankalardan 2023 için euro ve dolar tahmini!

Büyük bankaların 2023 yılı için euro ve dolar tahminleri belli oldu. Dolarınız varsa bunu sakın yapmayın! İşte büyük bankalardan 2023 için euro ve dolar tahmini...

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

OGM tam 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapacak! Bu tarihleri sakın ama sakın kaçırmayın! 

İş arayan pek çok kişinin beklediği müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Orman Genel Müdürlüğünün tam 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapılacağı belirtildi...Bu tarihleri sakın ama sakın kaçırmayın...

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Haldız İnşaat Sakızağacı Konutları satış ofisi Haberi

Haldız İnşaat Sakızağacı Konutları satış ofisi


Haldız İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Sakızağacı Konutları projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Bostancı bölgesinde Şenesevler'de hayata geçiriliyor. Sakızağacı Konutları projesi 15 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.


Bostancı Sakızağacı Konutları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri tasarlandı. Sakızağacı Konutları Bostancı projesi 41 adet daireden meydana geliyor.


Haldız İnşaat Sakızağacı Konutları satış ofisi ile 444 4 539 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Bostancı Sakızağacı Konutları projesi 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Sakızağacı Konutları projesinde 2. Abdülhamit'in mızıkacısına hediye ettiği köşk yer alıyor. Sakızağacı Konutları Bostancı projesinde ortak seyir alanları, fitness salonu, kat bahçeleri, kapalı otopark, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, kapalı otopark...