17 / 05 / 2024

haldız ümitköy projesi 2018

haldız ümitköy projesi 2018

Mimarisi ile dikkat çeken Haldız Grup Ankara projesi 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? Şimdi göz atın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! Binlerce kişi merak ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? 

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başladı! 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beşiktaş Karanfilköy projesi için yıkımlara başladı.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Macit Haldız kimdir?

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız kimdir? Macit Haldız bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Macit Haldız'dan yeni şirket!

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, gayrimenkul sektöründe yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Macit Haldız bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Haldız Grup Ankara projesi geliyor!

Mimarisi ile dikkat çeken Haldız Grup Ankara projesi 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Vantage Ümitköy iletişim bilgileri!

Kalenderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi ACE Mimarlık tarafından tasarlandı. Proje de 73 adet lüks konuta yer veriliyor...

Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi!

20 bin 899 metrekarelik arsa alanına sahip Vantage Ümitköy projesi Ankara Ümitköy'de yükseliyor. Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi 3 milyon TL'den başlıyor...

Vantage Ümitköy fiyatları!

Nakit ve kredili olarak ödemelerin gerçekleştiği Vantage Ümitköy projesi Kalenderler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vantage Ümitköy fiyatları...

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

haldız ümitköy projesi 2018 Haberi

haldız ümitköy projesi 2018

Haldız Grup, mimarisi ile dikkati çeken 500 milyon TL'lik yeni yatırımı ile Ankara pazarına girdi.

Haldız Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 100 bin metrekarelik inşaat alana sahip proje, Ankara'nın merkezinde sürekli gelişmekte olan Eskişehir kara yolu üzerinde yer alıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, teraslı bir üst yapı ve modüler olarak planlanan birkaç teraslanmış bloktan meydana gelen zengin sosyal olanakları ve karma yapısıyla bölgeye değer katacak proje, Haldız İnşaat tecrübesi ile hayata geçirilecek.

Verilen bilgikere göre, üç bölgeye ayrılan kompleks yapının bir bölümü süpermarketler, mobilya-dekorasyon mağazaları ve lüks bir otomotiv showroom içeren perakende satış alanlarından oluşurken, diğer bölümlerinde ise sosyal alanlar ve "ev-ofis" tarzı konutlar yer alacak.

Web: http://www.haldizinsaat.com.tr/
Telefon: 444 45...