02 / 05 / 2024

Haldun Ersen kimdir

Haldun Ersen kimdir

Bu yıl 7’inci kez gerçekleştirilecek olan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nin tarihi ertelendi. 7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Ekim 2018’de Marriot Hotel Şişli’de düzenlenecek.

Kentsel dönüşüm Türkiye'yi dönüştürecek!

Ticaret Odası'nın düzenlediği; 'Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı' eğitim programında Kentsel Dönüşümün, Türkiye'yi dönüştürecek 'büyük bir fikir' ve 'İkinci kurtuluş savaşı' olduğu vurgulandı.

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

Kentsel dönüşüm kredisi desteğinin artırılması sektörü canlandıracak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Genel Sekreteri Dr. Haldun Ersen, kentsel dönüşüm kredisi desteğinin arttırılmasına yönelik yazılı açıklama yaptı.

Haldun Demirhisar kimdir?

Heavenly dDF isimli şirketin sahiplerinden Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Haldun Demirhisar kim? İşte Haldun Demirhisar'ın biyografisi...

Türkiye'de en yaşlı binalar hangi illerde?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Türkiye’deki konut stokuna ilişkin araştırma yaptı. KENTSEV Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Ersen, Türkiye'nin konut stoku ve deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Hatay'da yapılacak!

Doç. Dr. Lütfü Savaş, Management Plus'ın Genel Müdürü Haldun Ersen'i makamında kabul etti. Bugüne kadar 10 şehirde kentsel dönüşüm konusunda yapılan zirve ve kongrelerden birinin Mayıs ayı içerisinde Hatay'da gerçekleştirilmesi konusu masaya yatırıldı.

Ersen Gürsel kimdir?

Mimar Ersen Gürsel kimdir? Ersen Gürsel, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ersen Gürsel, hangi mimarlık şirketinde çalışıyor? İşte Ersen Gürsel biyografisi ve projeleri...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Haldun Ersen kimdir Haberi

Haldun Ersen kimdir

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” bu yıl 18 Ekim Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de yapılacak. 

Gayrimenkul ve inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, bankacılık, gayrimenkul değerleme sektöründen üst düzey isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı 7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi,  her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün liderlerini bir araya getirecek.

Gayrimenkulde Teknoloji Kullanımı ve İnovasyon ana temasıyla yapılacak olan zirve 3 ana oturumdan oluşacak. 

1. Ana oturumun konusu: Gayrimenkul Geliştiriciler Açısından Teknoloji ve İnovasyonun Önemi                           2. Ana oturumun konusu: Gayrimenkul Sektörünün Fintech (Finansal Teknoloji) ve İnovasyona Olan İhtiyacı
3. Ana oturumun konusu: Gayrimenkul Sektörünün Bileşenleri Açısından İnovasyon ve Teknoloji Kullanımının Önemi     

Management...