15 / 05 / 2024

Hale Nur Yıldırım

Hale Nur Yıldırım

STS Yatırım ve Proje Yönetim Anonim Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Cemal Yılmaz ve Hale Nur Yıldırım ortaklığıyla kuruldu...

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi, 3103 ada, 1 parselde bulunan arsanın hissesini 9 milyon 290 bin 585 TL'ye satıyor. İhale 6 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

Tuncay Yıldırım: Konut kredi faizleri düşmeli!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe vergi indirimlerinin kalıcı hale getirilmesini, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Başbakan Yıldırım: Faizler kendiliğinden düşmeli!

Merkez Bankası’nın mutlaka kendi yetkisi içinde her türlü kararı alacağını belirten Başbakan Yıldırım, "Ekonomiyi orta ve uzun vadede öngörülebilir hale getirelim ki faizler kendiliğinden düşsün." dedi.

Başbakan Yıldırım: Bütün bankalar gelsin İFM'de temel atsın!

Başbakan Yıldırım, "Bir işimiz daha kaldı.Türkiye'de istikrarın sürmesi lazım. İstikrarın kalıcı hale getirilmesinin yolu başkanlıktan geçiyor." dedi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çağ atlatacak!

Katılımcı yönetim anlayışı ile belediyecilik hizmetlerine yenilikçi bir sistem getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, geleneksel hale gelen ‘6. Olağan Muhtarlar Toplantısı’nda 69 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi’nin ilçeyi daha modern ve yaşanabilir hale getirerek, insanların yaşam kalitesini arttırmak hedefiyle başlattığı kentsel dönüşüm hamlesinde büyük bir adım daha attı.

Hale Nur Yıldırım Haberi

Hale Nur Yıldırım

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında yatırım amaçlı çalışmalar yapmak, yapılanlara iştirak etmek, yabancı yatırımcılara Türkiye'de yatırım amaçlı faaliyetlerinde destek olmak, bunlara iştirak etmek, işbirlikleri kurmak,.. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında yatırım, işletme,kullanma, devretme, kiralama, kiraya verme, satın alma, satma, devretme ve turistik amaçlı ev, işyeri, arsa, arazi, bina, devremülk, tesis otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, lokanta, kafeterya, konaklama ve dinlenme yerleri, spor tesisleri gibi her nevi gayrimenkulü edinmek, ihalelere katılmak ve ihaleler açmak, gerekli gördü konularda menkul ve gayrimenkul malları satın almak, satmak, kiralamak, finansal kiralama yapmak veya kiraya vermek, yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız her türlü borç almak, şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayrimenkulleri...