23 / 07 / 2024

Hale Soran şanlıurfa

Hale Soran şanlıurfa

CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hale Soran kimdir? Hale Soran, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hale Soran'ın biyografisi..

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Birecik'te 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Şanlıurfa Karaköprü'de 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Karaköprü'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satışa çıkarıyor. İhale 25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprü'de 11.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Hale Soran şanlıurfa Haberi

Hale Soran şanlıurfa

Hale Soran kimdir?

CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hale Soran, 1967′de İstanbul’da doğdu. Kızılay Özel Hemşirelik Koleji ve Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. 


Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süre görev yaptıktan sonra eşinin görev durumdan dolayı Şanlıurfa’ya geldi. 


Edessa Tıp Merkezinde kuruluşundan itibaren 4 yıl İdari Müdür olarak görev aldı. 2008-2013 yılları arasında UKAMER Kalp ve Hipertansiyon Merkezinde İdari Müdür olarak çalıştı. 


Yrd. Doç. Dr. Ahmet Faruk SORAN ile evli olan Hale SORAN; iki çocuk annesidir. 1991 yılından beri yaşadığı Urfa’da bir çok gönüllü çalışmada görev almış ve bir çok insanın gelişiminde önemli rol...