11 / 05 / 2024

H.Alı Abbood Abbood

H.Alı Abbood Abbood

Saabar Kompozit İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, H.Alı Abbood Abbood, A.H.Abdulhusseı Albo Saabar ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Husseın ABD A.H. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Aram Group Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aram Group Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Neamah K.Jawad Jawad, Zınah Tareq H. Al-Mahdawı tarafından kuruldu.

Rebirth Global Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebirth Global Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla A.I.Alı ve Karrar Raheem H Al Shaghb ortaklığında kuruldu.

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 850 bin TL sermaye bedeli ile Maytham Jawad H Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Al Toon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Toon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Subhi H. Al-Toon ve Bülent Sabır ortaklığında kuruldu.

7doors Gayrimenkul Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7doors Gayrimenkul Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Barıq Sadak H. Al-Shakkakı tarafından kuruldu.

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 220 bin TL sermaye bedeli ile Nassr A.M. Marhoon ve Thaer Hadı H. Al-Anbarı ortaklığında kuruldu.

Taç Marmara Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Marmara Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Kareem H. Al-Tameemı Ve Kareem H.A. Al-Tameemı  tarafından kuruldu.

Leylak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leylak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Methaq R.H. Al-Mhanna tarafından kuruldu.

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alı Osman  Abdı ve Asamaldın A.H.  Al-Edresı ortaklığında kuruldu. 

Zajel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zajel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Thou A.A.H.   Al-Zuhaıry ve Abbass A.H. Al-Zuhaıry ortaklığında kuruldu. 

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Faısal A. M. M Al Medlij, Hamam M.B.M. Al Sayer, Oma A.s.h. Al Rashid ve Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu.

H.Alı Abbood Abbood Haberi

H.Alı Abbood Abbood

Saabar Kompozit İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, H.Alı Abbood Abbood, A.H.Abdulhusseı Albo Saabar ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu. 


Saabar Kompozit İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...