05 / 05 / 2024

Haliç dönüşüm

Haliç dönüşüm

Haliç'te altın dönüşüm yapılıyor. Yat Limanı projesiyle dikkatleri çeken Haliç, kentsel dönüşüm sayesinde gelişecek. Yatırımcıların odağındaki Haliç bölgesinde, niteliksiz binalar yerini otel ve ofislere bırakacak...

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Gaziosmanpaşa'da devam eden We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi aktardı.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesi hayata geçirilecek!

Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi olacak We Haliç 1.2 milyar liralık yatırımla hayata geçecek. Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesinden ilki olan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Afet Odaklı Çalışmalar” ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “Kentsel Dönüşüm Projeleri” toplantısına katıldı.

We Haliç, dönüşümün en iyi örneği olacak!

Türkiye’nin master planı olan ve çevre dostu yeşil bina sertifikalı ilk kentsel dönüşüm projesi We Haliç Gaziosmanpaşa’nın temelini atan Ilgın İnşaat, 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne de sponsor oldu.

Başaran Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Aslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Esenyurt, Selahaddin Eyyübi Mahallesi, Haliç Caddesi'nde kuruldu.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son aşamaya geldi. Hazırlanan projelerden üçü halkın beğenisine ve oyuna sunulacak. Projelerin son hali ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e bir sunum yapıldı.

Mehmet Muaz Uzun Sivas'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, konu hakkında açıklama yaptı.

Sivas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, ilk olarak Şems-i Sivasî Meydanı hakkında bilgi verdi.

Narlıdere'de dönüşüm yılbaşında başlıyor!

Narlı ve Çatalkaya mahallelerinde gerçekleştirilen jeolojik incelemeler ve hali hazır çalışmalarının tamamlanması ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur "Dönüşüm, insanlarımızla el ele vererek gerçekleştirilecek

Haliç dönüşüm Haberi

Haliç dönüşüm

Haliç‘e yapılacak Yat Limanı projesi, gözleri bölgenin gayrimenkul potansiyeline çevirdi. Haliç’in çehresini değiştirecek proje ile bölgeye yapılacak yatırımların artacağına kesin gözüyle bakılıyor. Haliç’te eski sanayi alanlarının dönüşümüyle başlayan gelişim, otel ve üniversitelerin bölgede yer almasıyla hızlandı. Arsa sıkıntısı nedeniyle konut yatırımlarının çok fazla yapılamadığı bölge, kentsel dönüşüm için önemli bir potansiyel sunuyor.


Otel yatırımları geliyor


Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörü Özdil Şahin, bölgede kongre merkezleri ve otel yatırımlarının olduğunu belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bölgede son yıllarda yapılmış otel yatırımları arasında Amplio GYO’nun Hilton Garden Inn dikkat çekiyor. Haliç Yat Limanı ve Kompleksi projesi kapsamında iki adet otel planlanıyor. Bunun dışında bölgede turizm yatırım belgesi bulunan yapım aşamasında 4 ve 5 yıldızlı birkaç otel daha bulunuyor. ”


Haliç’in konut sektörü açısından henüz potansiyelini kullanamadığını...