15 / 05 / 2024

haliç kompleksi

haliç kompleksi

İstanbul Haliç Yat Limanı ve Kompleksi’nin %10’u ticari alarak kullanılırken, alanın %40’lık bölümüne otel inşa edilecek...

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Sakarya yeni hal kompleksinde 80 dükkan yer alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da hayata geçirilen toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşaatını inceledi.

Haliçport Projesi'ne 4 bin 159 metrekare alan ilavesi!

Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı. Projeye 4 bin 159 metrekare alan daha ilave edilecek. Projeye ilişkin planlara 21 Mart’a kadar itiraz edilebilecek.

Haliçport kıyı kesimi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi’nin kıyı kesimini içeren imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Alanya Hali'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek, ilçeye kazandırılan en önemli ve maliyetli en yüksek yatırımı olan Toptancı Hali Kompleksi’nin temeli törenle atıldı.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali Kompleksi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya ve bölgesine hizmet sunacak Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde devam eden çalışmaları AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte inceledi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi için imzalar atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi işbirliği ile Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım protokolü imzalandı.

Haliçport projesi halkın görüşüne açıldı!

Haliçport projesi olarak bilinen İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi projesi, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı...

Haliçport projesinin ÇED raporu kabul edildi!

Haliç'te yapılması planlanan yat limanları ve kompleksi projesi için hazırlanan ÇED raporu kabul edildi. Proje kapsamında 3 otel, 2 yat limanı ve iskelelerin yapılması planlanıyor.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Arifiye'ye yeni hal binası yapılacak!

Sakarya Arifiye ilçesi, Kirazca mahallesi'nde 95.121 metrekare arsa üzerine Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşa edilecek. Yeni hal binasının ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Sakarya Büyükşehir Arifiye'de Toptancı Hali Kompleksi yaptıracak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Arifiye'de Toptancı Hali Kompleksi yaptıracak. 29 yıllığına kiralanacak gayrimenkulün inşaat bedeli 32 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

haliç kompleksi Haberi

haliç kompleksi

Uzun yıllardır kullanılmayan eski Camialtı ve Taşkızak tersanelerinin bulunduğu alana İstanbul Haliç Yat Limanı ve Kompleksi yapılacak. 250 dönümlük alanı kapsayacak projeyle, tersanelerin şehir dışına taşınması nedeniyle atıl kalan bu alanların yeni bir yaşam alanı haline dönüştürülmesi amaçlanıyor. Kompleksin yapılacağı alanın sadece yüzde 10’unun ticari alan olarak kullanılacak. Alanın yüzde 40’lık bölümüne ise otel, geriye kalan alanda ise kongre ve kültür merkezi, kafe ve restoranlar ile 70’er yat bağlama kapasiteli 2 adet yat limanı yapılması planlanıyor. Söz konusu alan içinde bulunan, tarihi özellik taşıyan ve tescil edilmiş olan binalar ise kapsam dışında tutulacak. 


2006'DA İBB'YE DEVREDİLMİŞTİ


916 Ada, 1. parselde bulunan ve tarihi Haliç Tersanesi olarak bilinen alan, 2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiği için Tarihi Haliç tersanesi tamamen projenin dışında. 


AĞAÇLAR...