15 / 05 / 2024

Haliç köprü tadilat

Haliç köprü tadilat

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde yapılan çalışmanın 17 Eylül'de biteceğini söyledi

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatının son hali görüntülendi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Kedi yolu tamamlandıktan sonra ana halatlar ile askı halatlarının montajının yapımına geçilecek.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün son hali görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl 18 Mart'ta temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Projedeki son durum havadan görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

İşte Çanakkale 1915 Köprüsü'nün son hali!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 yılında açılacak.Projenin temeli 18 Mart'ta atılmıştı.

Haliç kıyısında kat sınırı 4’ten 10’a çıkarıldı!

İBB Meclisi’nde yapılan plan tadilatı ile Haliç kıyısındaki 10 bin metrekarelik alan için kat sınırı 4'ten 10'a çıkarıldı. 

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde asfalt yenileme ve onarım çalışması ve sessiz asfalt serimi yapacak.

Yalova Aşıklar Köprüsü'nde tadilat yapıldı!

Köprüyü ulaşıma kapayan zabıta ekipleri ardından bir vinç yardımı ile tabelaya ulaştı. Yapılacak tadilat işlemi için köprü halka kapatıldı. Tadilat bittikten sonra da köprü yeniden vatandaşlara açıldı.

Cemal Saydam: Haliç'teki köprüler kaldırılmalı!

Hacettepe Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğretim üyesi, Denizbilimci Prof. Dr. Cemal Saydam, Haliç’i sıkıştıran köprülerin bir şekilde kaldırılması gerekiyor" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum ne?

Açılmasına az bir zaman kaldığı için 3. köprü ne zaman açılacak sorusu vatandaşlar arasında sorulmaya başlandı. İşte 3. köprü geçiş ücreti, son durum ve son hali hakkında detaylı bilgiler...

Haliç köprü tadilat Haberi

Haliç köprü tadilat



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerinde yapılan çalışmanın 17 Eylül'de biteceğini söyledi. Köprülerin bakımı için yaz tatilinin başladığı dönemin seçildiğini aktaran Yıldırım, "Eylülden hazirana kadar bunu planlasaydık, trafikte yaşanan olumsuzluklar kat kat daha fazla olurdu." dedi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve Haliç köprülerindeki çalışmanın zamanlamasına yönelik eleştirileri cevapladı. Yıldırım, "Köprülerdeki bakım çalışmasını eylülden hazirana kadar planlasaydık, trafikte yaşanan olumsuzluklar kat kat fazla olacaktı." değerlendirmesini yaptı.


Binali Yıldırım, '7'nci Uluslararası Elektronik Haberleşme Düzenleyiciler Konferansı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. FSM ve Haliç köprülerindeki çalışmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, çalışmanın 18 Haziran'da başlayıp 17 Eylül'de tamamlanacağını hatırlattı. Bu tarihlerin seçilmesinin nedenini okulların kapanması olarak açıkladı. Yıldırım, "Yaz tatilinin başladığı dönem olması...